SON DAKİKA
SON DEPREMLER

02.02.2020 Nikahı Yoğunluğu

0
Güncellendi - 2020-02-02 18:43:09
02.02.2020 Nikahı Yoğunluğu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da nikah salonlarında 02.02.2020 yoğunluğu yaşandı.

Nikahlarını 02.02.2020'de kıydırmak isteyen 21 çiftin nikahı Malatya Nikah Nikah Sarayı’nda kıyıldı. Evlenen çiftlerden Hamza Boy, akılda daha kalıcı olması nedeniyle 02.02.2020 gününü seçtiklerini söyledi.

Musa Hanbay ve Sena Hanbay (Adlı) çifti de ömür boyu mutluluk için imza attılar. Malatya Şehit Kemal Özalper Endüstri Meslek Lisesi eski müdürlerinden Cumali Hanbay’ın torunu ve Belediye Memurları Sendikası Malatya Şube Başkanı Hüseyin Hanbay’ın oğlu olan Musa Hanbay, “Nikah gününün bugüne denk gelmesi tesadüf oldu. Özel bir güne gelmesi iyi oldu. Unutulmayacak gün. İnşallah hayırlara vesile olur” dedi.

Dede Cumali Hanbay da, “13-14 torunum var. Torunlarımdan biri olan Musa’ya evlilik cüzdanını vermek bana nasip oldu. Allah uzun ömürler versin" ifadelerini kullandı.

Sena Hanbay ise, “Çok mutluyum. Fazla bir şey söyleyemiyorum. Bu tarih benim için tesadüf oldu. Çok güzel bir tarihe denk geldi” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Murat (4 yıl önce)
    02 Şubat da olsa 22 Şubat da fark eder mi? Önemli olan aile birliğinin korunması. Bu da karşılıklı saygı, güven ve sevgiden ibarettir. Birbirinizi sevin diyen kimdir. İnsanlar birbirini sevmedikçe .... diyen kimdir? Bir inceleyin araştırn. Nereye varılacağını göreceksiniz. Evlenen kardeşlerimize Hayat boyu mutluluklar dilerim...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla