SON DAKİKA
SON DEPREMLER

09.09.09 Yoğunluğu

A- A+ PAYLAŞ

Gün, ay ve yılın son rakamının aynı rakama denk geldiği tarihlerde yaşanan nikah salonlarındaki yoğunluk bu yılda 09.09.2009 tarihinden dolayı yaşandı.

Nikah tarihlerini daha rahat hatırlamak isteyenler bugünün 09.09.2009 olmasından faydalanarak Nikah Salonlarına akın ettiler. Malatya Belediyesi Nikah Memurluğu'na Ramazan ayından dolayı günlük yapılan başvuruların 3 katı kadar nikah başvurusu yapıldı.

Malatya Belediyesi Nikah Memuru Ahmet Dinç, "Gün, ay ve yılın son aylarının tuttuğu tarihlerde yoğunluk oluyor. Bugünde 9.9.2009 tarihi olması nedeniyle normal günlerimizin 2 katı yoğunluğumuz var. Seneye de 10.10.2010'u bekliyoruz. İnsanlarımızı mutlu görmekten bizlerde mutlu oluyoruz. Akılda kalması bakımında insanlar özellikle bu tarihleri tercih ediyorlar. Mevsim olarak yoğunluğumuzun devam ettiği tarihler. Ancak, Ramazan ayı olması nedeniyle talepler biraz düştü. Bugün 20'nin üzerine çıktık. Geçen yıl 8.8.2008'de 42 tane nikah yaptık. Bu yıl 20'de kaldık. Ramazan ayının bundan etkisi var" dedi.

090909 özelliğinden dolayı bugün nikah kıydıran çiftlerden gelin Songül Güler, unutulmayan bir tarih olması için böyle bir günü seçtiklerini söylerken damat Şahin Güler ise tercihlerinden birisinin de uğur getirmesi olduğunu söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız