SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1.5 Milyona Malolacak

A- A+ PAYLAŞ

Mehmet Buyruk Caddesi'nde de kaldırım ve yol yenileme çalışmalarına başlandığı, burada altyapıda da bazı düzenlemeler yapılacağı bildirildi.
Belediyenin bu caddedeki çalışmalara ilişkin basın bülteni şöyle:
"Şehrimizin dört bir yanında sürdürülen kaldırım ve yol yenileme çalışmaları, Mehmet Buyruk Caddesi’nde de devam ediyor. 
Malatya Belediyesi tarafından alt yapı yatırımları tamamlanan bölgelerde yapılan cadde ve sokak düzenlemeleri bir bir tamamlanırken, diğer bölgelerde de yeni cadde ve sokak düzenlemelerine başlanıyor. 
Malatya Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, şehrimizin önemli arterlerinden biri olan Mehmet Buyruk Caddesi’nde de düzenleme çalışmalarına başlandı. Daha önceden kanalizasyon ve içmesuyu şebeke hatları yapımının tamamlandığı cadde üzerinde ayrıca, 2000 metretül yağmursuyu drenaj hattının da yapılacağı bildirildi. 
Yapılan açıklamada, düzenleme kapsamında diğer bölgelerde olduğu gibi Mehmet Buyruk Caddesi üzerinde de abone bağlantılarının yenileneceği ve tek hat içine alınacağı belirtilerek; apartman önlerine tek tip dekoratif demir korkuluk takılacağı, zemini hasır çelik beton ile kaplanacak olan yaklaşık 9000 metrekare doğal taştan kaldırım düzenlemesi yapılacağı ifade edildi. 
Açıklamada, kaldırım düzenleme çalışmalarının yanı sıra yol boyunca 190 adet dekoratif lamba ile şehir estetiğine uygun yeni fidanların dikileceği, yağmursuyu drenaj hattı ve kaldırım düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından da yol yenileme çalışmalarına başlanacağı ve çalışmaların yaklaşık 1 milyon 500 bin liraya mal olacağı belirtildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız