SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1.5 Tonluk Kasa Çalındı

A- A+ PAYLAŞ

1. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir fabrikanın gece bekçisine saldırarak etkisiz hale getiren hırsızlar, içerisinde 50 bin lira bulunan 1.5 ton ağırlığındaki çelik kasayı, fabrikanın aracına yükleyerek çaldılar.

Olay, Cumartesi gecesi 21.30 sıralarında meydana geldi. Gıda üretimi yaptığı belirtilen fabrikanın bekçisi 41 yaşındaki B.Ç., bina çevresinde dolaşırken, 3 kişinin saldırısına uğradı. Başına sert bir cisimle vurularak bayıltılan, ağzı ve elleri bağlanan bekçi, bu şekilde etkisiz hale getirildi. Hırsızlar daha sonra, fabrikanın hizmet binasında bulunan 1.5 ton ağırlığındaki çelik kasayı bulunduğu yerden yuvarlayıp, fabrikaya ait 44..522 plakalı araca yükleyerek kaçtılar.

Olay bir süre sonra fark edildi ve yaralanan bekçi Beydağı Devlet Hastanesi’nde tedavi edildi. Fabrika yetkilisi 44 yaşındaki N.A., çalınan kasada yaklaşık 50 bin lira paranın bulunduğunu bildirdi.

Çalınan kasa ve araç ile hırsızları bulmak için çalışmalara başlayan Jandarmanın çok yönlü olarak olayı soruşturduğu belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız