SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatör A ve B Grubunda Durum

0
Güncellendi - 2017-12-05 01:08:13
1. Amatör A ve B Grubunda Durum
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde A Grubu’nda Pütürge Belediyespor, B Grubu’nda ise Arguvan Belediyespor lider durumda bulunuyor.

  Büyükler liginde ikinci hafta geride kaldı. Ligde Pütürge Belediyespor, Arguvan Belediyespor ve Doğanşehir Belediyespor ikide iki yaparak, haftayı 6 puanda tamamladı.

PÜTÜRGE BELEDİYESPOR İKİDE İKİ YAPTI

  A Grubu’nda geride kalan iki haftada Pütürge Belediyespor, ikide iki yaparak, 6 puan topladı ve haftayı lider tamamladı.

  Ligin ilk haftasında Yeşiltepe’de oynanan karşılaşmada Sanayispor’u 2-0 mağlup eden Pütürge Belediyespor, ligin ikinci haftasında Pütürge İlçe Stadı’nda Battalgazi Belediyespor ile oynadığı karşılaşmayı 3-1 üstün tamamlayarak, liderliğini sürdürdü.

  A Grubu’nda ilk hafta Hekimhan Belediyesi Gençlikspor deplasmanından 1 puan çıkaran Demirspor, ikinci hafta Yeşiltepe’de oynanan karşılaşmada Sanayispor’u 4-1 yendi ve haftayı ikinci sırada tamamladı.

  Ligin ilk haftasında sahasında Demirspor ile 0-0 berabere kalan Hekimhan Belediyesi Gençlikspor, ikinci haftada 1966 Malatya Gençlik’i 2-1 mağlup etti ve puanını 4’e yükselterek, üçüncü sırada yer aldı.

  İlk hafta Malatyaspor’u 6-1 yenerek, lige farklı bir başlangıç yapan Battalgazi Belediyespor, ikinci hafta deplasmanda Pütürge Belediyespor’a 3-1 yenildi ve 3 puanda kalarak, haftayı dördüncü sırada tamamladı.

  Ligin ilk haftasında Kale Gençlerbirliği’ni 3-1 yenerek, sezona 3 puanla başlayan 1966 Malatya Gençlik, ikinci haftayı puansız geçti ve beşinci sırada yer aldı.

  Ligin ilk haftasında 1966 Malatya Gençlikspor’a 3-1 yenilen Kale Gençlerbirliği, ikinci haftada Malatyaspor’u 1-0 yendi ve ilk 3 puanını alarak, altıncı sıraya yerleşti.

  A Grubu’nda puanı bulunmayan Sanayispor yedinci, Malatyaspor ise sekizinci sırada yer alıyor.

B GRUBU’NDA ARGUVAN VE DOĞANŞEHİR 6’ŞAR PUAN TOPLADI

  B Grubu’nda geride kalan iki haftada ikişer galibiyet alan takımlardan Arguvan Belediyespor birinci, Doğanşehir Belediyespor ise ikinci sırada yer alıyor.

  Ligin ilk haftasında Darendespor’u 3-0 yenen Arguvan Belediyespor, ikinci haftada deplasmanda karşılaştığı Akçadağspor’u 3-1’le geçti. 6 puan toplayan Arguvan Belediyespor, gol averajıyla haftayı zirvede tamamladı.

  Grubun bir başka 6 puanlı takımı Doğanşehir Belediyespor, ligin ilk haftasında sahasında Orduzuspor’u, ikinci haftada ise Adafı Kartalspor’u 3-2’likı skorlarla yenerek, ikinci sırada yer aldı.

  Ligin ilk haftasında Adafı Kartalspor’u 2-1 yenerek, sezona 3 puanla başlayan Ataköyspor, ikinci hafta deplasmanda Darendespor’a 4-2 mağlup oldu ve 3 puanda kalarak, haftayı üçüncü sırada tamamladı.

  Sezona Arguvan Belediyespor mağlubiyetiyle başlayan Darendespor, sahasında Ataköyspor’u 4-2 yenerek, dördüncü sıraya yerleşti.

  Grup’ta Orduzuspor, Adafı Kartalspor ve Akçadağspor’un puanları bulunmuyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız