SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatör B'de Lig Bitti, A'da Bu Hafta..

A- A+ PAYLAŞ

1.Amatör Küme futbolda, 8 takımın yer aldığı B Grubu'nda lig sona erdi. Köyhizmetleri takımı sezonu şampiyon olarak tamamlarken grupta Sanayispor küme üştü. Ligde A Grubu'nda ise sezon bu hafta sonunda tamamlanacak. A grubunda aynı puana sahip Emniyetspor ve Malatya Belediyespor'un şampiyonluk mücadelesi, 9 puanlı Telekomspor ve 6 puanlı Pütürge Belediyespor da küme düşmeme mücadelesi bu hafta sonunda noktalanacak.

B GRUBUNDA KÖYHİZMETLERİ ŞAMPİYON..
1.Amatör Küme Futbol Ligi'nde B Grubu'nda dün oynanan karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:

Yeşilyurtspor- İdmanyurdu : 2-1
Sanayispor- Doğanşehir Belediyespor: 5-2
Orduzu Bld.- Köyhizmetleri: 0-0
Tekspor- Demirspor: 5-5

Bu karşılaşmaların ardından 34 puana ulaşan Köyhizmetleri takımı sezonu namağlup olarak grupta şampiyon olarak tamamladı.

B Grubu'nda küme düşmeyi ilgilendiren 2 maçta Yeşilyurtspor ile Sanayispor takımları da rakiplerini yenerek puanlarını 13'e yükselttiler. Genel averajın yanı sıra, kendi aralarında oynadıkları maçta rakibine üstünlük sağlayan Yeşilyurtspor takımı ligde kalırken, Sanayispor 2. Amatör Küme'ye düşen takım oldu.

A GRUBUNDA DÜĞÜM SON HAFTA ÇÖZÜLECEK..
Bu arada Ligde A Grubu'nda şampiyonluk yarışı Malatya Belediyespor ile Emniyetspor arasındaki mücadele son haftaya kaldı.

Bu Grup'ta dün oynanan maçlarda şu sonuçlar alındı:

Pütürge Belediyespor- Emniyetspor ; 0-6
Malatya Bld.- Tecdespor;: 6-0
Hekimhan DÇ.- Battalgazi Bld.: 1-1

Bu sonuçlarla Pütürge Belediyespor 6 puanda kaldı. Bu grupta küme düşme potasında bulunan ve haftayı bay takım olarak maç yapmadan geçiren Telekomspor'un ise 9 puanı bulunuyor. Grupta küme düşecek takım son hafta maçları sonucunda belirlenecek.

Ligde şampiyon takımda yine son hafta Malatya Belediyespor- Emniyetspor arasındaki maçla belirlenecek. Bu iki takımının 31'er puanı bulunuyor. Sezonun ilk yarısında karşılaşma 1-1 sona erdiği için grupta şampiyon olacak takım bu takımların kendi arasındaki maçta alacakları sonuca göre belirlenecek. Karşılaşmanın berabere bitmesi halinde, genel averajı iyi olan Malatya Belediyespor takımı şampiyon olacak.

Son hafta A Grubu'ndaki maç programı ise şöyle :

Battalgazi Belediyespor- Pütürge Bld.
Tecdespor - Telekomspor
Malatya Bld.- Emniyetspor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız