SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatörde 2. Yarı Başlıyor

0
Güncellendi - 2016-01-27 03:12:46
1. Amatörde 2. Yarı Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde ikinci devre hafta sonu oynanacak olan müsabakalar ile başlayacak. A Grubu'nda İnönü Üniversitesispor ile B Grubu'nda Doğanşehir Belediyespor ilk yarıyı lider olarak tamamlamışlardı.

Malatya 1.Amatör Küme heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Hafta sonu oynanacak olan müsabakalar ile 8.hafta heyecanı tamamlanacak. İlk yarıya lider olarak girmeyi başaran İnönü Üniversitesi ve Doğanşehir Belediyespor ikinci yarıya moralli başlayacak olan iki ekip olacak. A grubunda ilk yarı itibarıyla futbol severler toplam 125 gol izlerken, B Grubunda ise 93 gol kaydedildi.

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİSPOR BAL LİGİNİ İSTİYOR

Sezona geçen sene olduğu gibi güçlü bir kadroyla başlayan ve BAL Ligi hedefine ulaşmak için mücadele eden İnönü Üniversitesispor, ilk yarıyı kayıpsız geçti.

İlk yarı itibarıyla 7’de 7 yapan sarı siyahlılar, 21 puan topladı. Rakiplerinin ağlarını 37 kez havalandıran İnönü Üniversitesispor, kalesinde ise sadece 2 gol gördü. Grupta ikinci sırada yer alan Demirspor, 7 karşılaşmada 5 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. 15 puan toplamayı başaran Demirspor, rakip kaleye 17 gol bıraktı. Kalesinde ise 6 gol gören Demirspor, liderin 6 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor.

Grupta 15 puanla üçüncü sırada yer alan Hekimhan Girmana Belediyespor ise üst sıralardan kopmak istemiyor. Hekimhan temsilcisi,  5 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. Rakip ağlara 18 gol bırakan Girmana, kalesinde ise 8 gol gördü. Battalgazi Belediyespor ise 3 galibiyet, 2 beraberlik ve2 mağlubiyet aldı. 11 puanla dördüncü sırada yer alan kırmızı siyahlılar, rakip filelere 15 gol bıraktı. Kalesinde 10 gol gören Battalgazi Belediyespor, ikinci yarıya iddialı bir başlangıç yapmak istiyor.

DOĞANŞEHİR BELEDİYESPOR DOLUDİZGİN İLERLİYOR

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Doğanşehir Belediyespor, ilkyarıyı lider tamamlamayı başardı. Ligde 7 resmi karşılaşmaya çıkan Doğanşehir ekibi, 5 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. 16 puanla liderlik koltuğunda oturan Doğanşehir Belediyespor, rakip kaleye 18 gol bıraktı. Kalesinde ise sadece gol gören Doğanşehir ekibi, ikinci yarıya morali girmeyi başardı.

Grupta ikinci sırada bulunan Kaldırımgücü'nün ise 15 puanı bulunuyor. 7 karşılaşmada 5 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Kaldırım Mahallesi ekibi, rakip filelere 16 gol bıraktı. Kalesinde 10 gol gören Kaldırımgücü, lider ile aradaki puan farkını açmak istemiyor.

Geçtiğimiz sezon 2. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nden 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'ne yükselen 1966 Malatya Gençlikspor ise 14 puanla 3. sırada yer alıyor. 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan 1966 Malatya Gençlikspor, rakip kaleye 19 gol bıraktı. Kalesinde 10 gol gören 1966 Malatya Gençlikspor, ikinci yarı liderlik için büyük mücadele verecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız