SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatör Çekişmeli Geçecek

0
Güncellendi - 2018-07-23 02:48:25
1. Amatör Çekişmeli Geçecek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya birinci amatör futbol liginde yer alan takımlar yeni sezon hazırlıklarına yavaş yavaş başlıyor. BAL Ligi’ni hedefleyen takımlar, kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

BAL Ligi’ni hedefleyen 16 takım, Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanıyor. Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde şampiyon olan Malatya İdmanyurdu ile sezonu ikinci tamamlayarak bir üst lige yükselen Hekimhanspor ile birlikte bu sezon Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde 16 takım mücadele etmeye hak kazandı.

Malatya İdmanyurdu, Hekimhanspor, Hekimhan Belediyesi Girmana, İnönü Üniversitesispor (Malatyagücü Futbol Kulübü), Demirspor, Battalgazi Belediyespor, 1966 Malatya Gençlik, Malatyaspor, Sanayispor, Kale Gençlerbirliği, Arguvan Belediyespor, Ataköyspor, Doğanşehir Belediyespor, Adafı Kartalspor, Darendespor, Orduzupor takımlarının yer alacağı birinci amatörde yeni sezon hazırlıkları başladı.

Geçtiğimiz sezon Malatya 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde şampiyon olan Malatya İdmanyurdu, transfer çalışmalarına düğmeye bastı. 3.Lig hedefiyle yola çıkan sarı lacivertliler; Mehmet Onur Vurmaz, Rıdvan Kar, Cihan Bakan ve Emrullah Peköz’ü kadrosuna kattı.

Geride kalan sezonda BAL Ligi’nde mücadele eden ancak baraj maçında Pütürge Belediyespor’a penaltı atışlarıyla mağlup olarak Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’ne düşen İnönü Üniversitespor’un (Malatyagücü Futbol Kulübü) yeni sezonda ne yapacağı ise merak konusu.

Yeni sezonun iddialı ekiplerinden Arapgirspor ise olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirdi. Arapgir ekibinde olağanüstü genel kurulda Ufuk Subaşı güven tazeledi.

Arapgirspor’da yönetim şöyle oluştu: “1- Ufuk Subaşı, 2- Metin Akyüz, 3- Mustafa Üstündağ, 4- Ramazan Erdem, 5- Şenol Sekizsu, 6- İlker Özan, 7- Tayfun Gömüç, 8- Engin Urla, 9- Vahap Özgür, 10- Tarık Çerkez, 11- Veli Doğan, 12- Kürşat Güven, 13- Mustafa Külah, 14- Mahir Çelik, 15- Erol Avşaroğlu, 16- Metin Özmen, 17- Bahattin Bölükbaşı,18- Ömer Duman,19- Mustafa Çoşkun, 20- Şevki Mol, 21- Murat Bölükbaşı, 22- Yusuf Kaplan, 23- Mehmet Sadık Kızılbakır, 24- Kadir Piranlıoğlu”

Olağanüstü genel kurul sonrası transfer çalışmalarına hız veren Arapgirspor, iç transferde sağ bek oyuncusu Şahin ile yeniden anlaştı.

Transfer çalışmalarında en hızlı yol alan takımlardan birisi ise Darendespor. Takımın başına Mazlum Polat’ı geriden Darendespor; Mehmet Kibar, Eren Dönmez, Cihan Ulu, Mahmut Karaca, Erhan Ayhan, Hüsnü Gökhan Ayaz, Yunus Gezici ile anlaştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MEHMET GÜLLÜ (5 yıl önce)
    Yeşilin beyaza beyazın yeşile yakıştığı köklü klübün adıdır DOĞANŞEHİR BELEDİYE SPOR... bu sene Allahın izniyle Bölgesel Amatör Ligine çıkacağına eminim bu yolda takımımıza sonsuz başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla