SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatör Futbol Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Futbol Küme maçlarına devam edildi. 1. Amatör Küme'de ilk hafta maçları yapılırken, U-15 ve U-19'larda 14. hafta karşılaşmaları oynandı.

U-15'lerde oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle; Kenan Tarım, Eren Türk ve Mehmet Yıldız'ın yönettiği maçta Demirspor - Galataspor'u 5-0 yendi. Tayfun Kartal, Murat Kılınç ve Hicran Erdem üçlüsünün yönettiği maçta Sancaktarspor - Adafı Kartalspor ile 1-1 berabere kaldı.

Tolgahan Budak, Emrah Atila ve Hicran Erdem'in yönettiği maçta 1932 Malatya Gücü Spor Kulübü - Fenerspor'a 3-0 mağlup oldu. Burak Artan, İlker Ayten ve Yusuf Atılmış üçlüsünün yönettiği karşılaşmada Karakavakspor - Battalgazi
Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.

Hamdi Polat, Songül Çoban ve İlker Ayte'in görev aldığı maçta Malatyaspor - Malatya Belediyespor'a 4-0 mağlup oldu.

Fatih Özelpınar, Songül Çoban ve Çağrı Gülden'in yönettiği maçta Sanayispor - Kale İdamanyurduspor'nu 2-1 yendi.

U-19'larda oynanan maçlarda alınan sonuçlar ise şöyle; Yakup Yılmaz, Eren Türk ve Kenan Tarım'ın yönettiği maçta Telekomspor - Orduzuspor'u 2-1 mağlup etti. Sezer İnal, Ayhan Genç ve Erkan Doyduk'un görev aldığı maçta Adafı Kartalspor - Demirspor'a 1-0 mağlup oldu. Mustafa Can, Cihan Gedik ve Mehmet Kırma'nın yönettiği maçta Battalgazi Belediyespor - Malatya İdmanyurduspor ile 1-1 berabere kaldı.

Öte yandan 1. Amatör Küme Malatya İl Özel İdarespor ile Sıtmapınarıspor mücadelesiyle başladı. Karşılaşma öncesinde Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, iki takım oyuncuları, teknik heyet, saha komiserleri, maçta görev yapan emniyet mensupları ve basın mensuplarına çiçek takdim etti.

MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, 1. Amatör Küme'deki bütün takımlara başarılar dileyerek, "Spor, dostluk ve kardeşlik demektir. Bu çerçevede bütün takımlarımızın centilmenlik ölçüleri çerçevesinde mücadele vermelerini istiyoruz. Umarız iyi bir sezon geçiririz" dedi.

İl Hakem Kurulu Başkanı Ömer Karaca ise, yaptığı konuşmada, bütün takımlara ve hakem camiasına başarılar diledi.

Konuşmalar sonrası Malatya İl Özel İdarespor ile Sıtmapınarıspor karşı karşıya geldi. Zafer Demir, Özgür Dinçer ve Fatih Avcı'nın görev aldığı karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 biterken karşılaşmayı, Malatya İl Özel İdarespor 2-0 kazandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız