SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatör Futbol Ligi Başlıyor

0
Güncellendi - 2016-11-25 01:01:44
1. Amatör Futbol Ligi Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde 2016-2017 sezonu 27 Kasım Pazar günü oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak.

Her geçen sezon büyük bir çekişmeye sahne olan Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde bu sezon BAL Ligini hedefleyen birçok takım yer alıyor. Sezon öncesi iyi transferler yapan ve kadrolarını güçlendiren takımlar, BAL Ligi için kıyasıya bir mücadelenin içerisine girecek.

Süper Lig’den amatöre kadar düşen Malatyaspor, yeniden yükselişe geçmek için bu sezon kadrosuna kaliteli isimleri kattı. Süper Lig’de Malatyaspor’un kulüp başkanlığını yapan işadamı Hikmet Tanrıverdi’nin desteğiyle sezona başlayacak olan sarı kırmızılıların tek düşüncesi sezonu BAL Ligine çıkarak, tamamlamak.

Geride kalan sezon 2. Amatör Küme’yi namağlup şampiyon tamamlayan 1932 Malatyagücü’nün de hedefi BAL Ligi’ne yükselmek. İyi bir transfer politikası izleyen ve kadrosunu iyi oyunculardan oluşturan kırmızı beyazlılar, geçen sezon ki başarıyı, bu sezonda tekrarlamak istiyor.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde mücadele edecek bütün takımlara başarılar diledi.

Özdemir, çekişmeli ve zevkli bir sezonun kendilerini beklediğini ifade ederek, “Büyükler ligimiz her sene büyük heyecana sahne oluyor. Bu sezonda ligde yer alan takımlarımız BAL Ligi2ne yükselebilmek için ter dökecekler. Zevkli ve çekişmeli bir sezon bizleri bekliyor. Ben sezonun centilmence, sakatlıksız geçmesini temenni ederek, bütün takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

İLK MAÇLAR PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

Büyükler Ligi’nde ilk maçlar biri hariç 27 Kasım Pazar günü oynanacak. Büyükler Ligi’nde ilk hafta maçlarının programı şöyle:

A Grubu

27 Kasım Pazar

Yeşiltepe 2 nolu saha

12.00 Adafı Kartalspor-Orduzuspor

14.00 Malatyaspor-Battalgazi Belediyespor

Doğanşehir İlçe Stadı

14.00 Doğanşehir Belediyespor-1932 Malatyagücü

30 Kasım Çarşamba

Yeşiltepe 3 nolu saha

15.00 Kaldırımgücü-1966 Malatya Gençlik

B Grubu

27 Kasım Pazar

Yeşiltepe 3 nolu saha

11.00 Telekomspor-Hekimhan Belediyesi Girmanaspor

13.00 Arguvan Belediyespor-44 Malatyaspor

15.00 Demirspor-Sanayispor

Ören Stadı

14.00 Akçadağspor-Ataköyspor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • aaxd (7 yıl önce)
    malatya futbolumuza hayırlı olu inş bu hafta tum taraftarlarımızı beklıyoruz
    0
    0
    Yanıtla