SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatör Küme Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Futbol Ligi'nde play off ve klasman maçları sona erdi. İl Özel İdare ve Demirspor, 3. lige terfi maçlarına katılma hakkını elde ederken, Doğanşehir Belediyespor küme düştü.

ÖZEL İDARE KAZANDI..
Play off maçlarında Malatya İl Özel İdarespor - 1932 Malatya Gücü Spor Kulübü ile Demirspor - Hekimhan Belediyespor karşılaşmaları oynandı.

Yeşiltepe Sentetik Çim Saha'da oynanan karşılaşmada Malatya İl Özel İdarespor ile 1932 Malatya Gücü Spor Kulübü karşı kaşıya geldi. Üst Klasman Hakemi Zafer Demir'in yönettiği karşılaşmaya, Malatya İl Özel İdarespor; Mehmet, Akif, İsmail, İbrahim, Mehmet, Yalçın, Kenan, Serdal, Emrullah, Mikail ve Engin 11'iyle sahaya çıkarken, 1932 Malatya Gücü Spor Kulübü; Mehmet Ali, Fatih, Reşit, Hüseyin, Hakan, Cem, Nihat, Ali, Turgut, Kürşat ve Oğuzhan 11'iyle mücadele etti. İlk 15 dakikası kıyasıya çekişmeye sahne olan mücadelede Malatya İl Özel İdarespor, Emrullah'ın 17, 63 ve 68. dakikalarda attığı gollerle 1932 Malatya Gücü Spor Kulübü'nü 3-0 mağlup etti. Malatya İl Özel İdarespor bu sonuçla 4 olan puanını 7'ye çıkararak, Malatya 1. Amatör Küme'de şampiyon oldu.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Malatya İl Özel İdarespor Kulüp Başkanı Rüstem Fırat, şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Futbolcularımız canla başla mücadele etti. 3-0 gibi net bir skorla kazanmasını bildik. Şampiyon olduk, mutluyuz" dedi.

Malatya İl Özel İdarespor Antrenörü Doğan Sarmış ise, iki takımında iyi mücadele ettiğini kaydederek, "Çok iyi bir maç oldu. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. İnşallah Malatya'yı en iyi şekilde temsil edeceğiz" diye konuştu.
Malatya İl Özel İdarespor Genel Menajeri Mikail Ökke de, "Sezon başında hedeflerimiz vardı. Az hata yapan kazandı. Bundan sonraki süetçe Malatya'yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Gerçekten kaliteli bir ekibe sahibiz. Bundan dolayı da yönetimimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bu maçta bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Takımının 3 golüne imza atan Emrullah Asker ise, galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Kazandığımız için çok mutluyuz. Arkadaşlarımızı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Gollerimi takımımızın genel menajeri Mikail Ökke'ye armağan ediyorum" dedi.

İKİNCİ TAKIM DEMİRSPOR
Play off ikinci maçında ise Demirspor ile Hekimhan Belediyespor karşı karşıya geldi. Orduzu Pınarbaşı Sentetik Çim Saha'da oynanan müsabakayı Demirspor 2-1 kazanarak, 3 olan puanını 6'ya çıkardı ve ikinci sırada yer aldı.

Malatya İl Özel İdarespor ve Demirspor grubu ilk 2'de tamamlayarak, 3. Lig terfi maçlarına katılmaya hak kazandı.

DOĞANŞEHİR KÜME DÜŞTÜ..
Klasman Grubu'nda ise, 1 puanı bulunan Doğanşehir Belediyespor ile puanı bulunmayan Çatyol Belediyespor karşı karşıya geldi. Yeşiltepe Sentetik Çim Saha'da oynanan müsabakayı Çatyol Belediyespor 3-1 kazanırken, Doğanşehir Belediyespor 2. Amatör Küme'ye düştü. Ligden çekilen Akçadağspor daha önceden küme düşen ilk takım olmuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız