SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1.Amatör Lig 24 Kasım'da Başlıyor

0
Güncellendi - 2019-09-22 02:52:20
1.Amatör Lig 24 Kasım'da Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde 2019-2020 sezonunun 24 Kasım'da başlayacağı bildirildi. Ligde bu sezon 15 takım iki grupta mücadele edecek.

2019 -2020 Futbol sezonu 1.Amatör Küme Büyükler Ligi Fikstürü, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu binasında çekildi.

Fikstür çekimine MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, MASKF yönetim kurulu üyeleri Aziz Yiğit, Adnan Fırat, Erkan Van, Ergin Turan, İsmet Biratlı, tertip komitesi üyesi Sezer İnce ile kulüplerin idarecileri ve antrenörler katıldı.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, fikstür çekiminde yaptığı konuşmada, Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde 2019-2020 sezonunun hayırlı olmasın temennisinde bulundu.

Sezonun fair-play içerisinde geçmesini dileyen Özdemir, ligde bu sezon 15 takımın iki grupta mücadele edeceğini belirtti.

Özdemir, gruplarında ilk 3 sırada yer alan toplamda 6 takımın tek devreli Play-off maçları oynayacağını kaydederek, "Play-off maçları sonunda ligin birincisi ve ikincisi belli olacak. Gruplarında son sırada yer alan iki takım ise Play-out maçları oynayacak" dedi.

Özdemir, kura öncesi kulüplerle istişare yapılarak gelecek yıl Süper Amatör Ligi'nin oluşturulması için gerekli girişimlerde bulunmasına karar verildiğini de dile getirdi.

Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat ise Malatya 1. Amatör Küme Büyükler liginin 24 Kasım 2019 tarihinde başlayacağını, ligin BAL ligiyle birlikte tamamlamayı planladıklarını belirterek, lige katılan takımlara başarılar diledi.

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde gruplar şöyle oluşmuştu:

A Grubu: Akçadağ Ankaspor, Darendespor, Hekimhan Belediye Girmanaspor, Kale Gençlerbirliği, Malatya Demirspor, Malatya Sanayispor, Malatyagücü Futbol Kulübü, Malatyaspor

B Grubu: 1966 Malatya Gençlikspor, Hekimhan Belediyesi Gençlikspor, Arguvan Belediyespor, Orduzuspor, Arapgirspor, Ataköyspor, Battalgazi Belediyespor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız