SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatör Ligde Bu Hafta Sonu

0
Güncellendi - 2017-02-24 03:41:14
1. Amatör Ligde Bu Hafta Sonu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde son haftalara girilirken A Grubu’nda Play-Off oynayacak takımlar belli olurken, B Grubu’nda ise Play-Off’a kalacak ikinci takımın belirlenmesi için büyük bir mücadele yaşanıyor.

Büyükler liginde 12 hafta geride kaldı. A Grubu’nda 1932 Malatya Gücü 12 maçta aldığı 11 galibiyet, 1 beraberlik ile 34 puan topladı ve namağlup liderliğini sürdürdü. Kırmızı beyazlılar haftalar öncesinden Play-Off biletini almayı başardı.

A Grubu’nun sürpriz ekibi 1966 Malatya Gençlik Spor, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda Play-Off biletini almayı başardı. Sarı lacivertliler, 12 karşılaşmada 9 galibiyet, 3 mağlubiyet alarak, 27 puan topladı.

B Grubu’nda ise Hekimhan Belediyespor haftalar öncesinden Play-Off’u garantileyen bir başka ekip oldu. Grubun lideri olan Hekimhan temsilcisi, 12 karşılaşmada 9 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı ve 29 puanla zirvede yer aldı.

B Grubu’nda Play-Off’a kalacak ikinci takım için ise büyük bir mücadele yaşanıyor. Grup’ta 12’nci haftada Arguvan Belediyespor’u 1-0 yenen Demirspor, puanını 25’e çıkararak, ikinci sıraya yükseldi. Arguvan Belediyespor ise ligde aldığı 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 24 puan topladı ve üçüncü sırada yer aldı.

Ligde 13’ncü hafta karşılaşmaları 26 Şubat Pazar günü oynanacak. Program şöyle:

Yeşiltepe 2 nolu saha

13.00 1966 Malatya Gençlik Spor-1932 Malatyagücü

15.00 Arguvan Belediyespor-Akçadağspor

Yeşiltepe 3 nolu saha

11.00 Malatyaspor-Kaldırımgücü

Konak Stadı

12.30 Orduzuspor-Doğanşehir Belediyespor

15.00 44 Malatyaspor-Telekomspor

Yeşilyurt İlçe Stadı

15.00 Ataköyspor-Sanayispor

Battalgazi İlçe Stadı

13.30 Battalgazi Belediyespor-Adafı Kartalspor

Hekimhan İlçe Stadı

15.00 Hekimhan Belediyesi Girmanaspor-Demirspor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız