SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatör Ligde Kura Çekildi

0
Güncellendi - 2017-09-21 18:45:11
1. Amatör Ligde Kura Çekildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya amatör futbolda, 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nin kura çekimi gerçekleştirildi. A ve B Grubu’nda oynanacak olan ligde 15 takım BAL Ligi’ne yükselebilmek için mücadele edecek.

2017-2018 Futbol sezonu 1. Amatör Küme Büyükler Ligi Fikstürü, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) binasında çekildi. Kura çekimine; MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat, MASKF Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Fırat ve Erkan Van, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Nuri Karaağaç, tertip komitesi üyeleri ile kulüplerin idarecileri katıldı.

Kura çekimi öncesi konuşan MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir,  2017-2018 Futbol sezonu 1. Amatör Küme Büyükler Ligi’nin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Özdemir, ligin fair-play çerçevesi içerisinde geçmesini temenni ederek, ligde mücadele eden bütün takımlara başarılar diledi.

Büyükler Liginde bu sezon play-off oynanmayacağını kaydeden Özdemir, A Grubu birincisinin B Grubu ikincisi ile B Grubu birincisinin A Grubu ikincisi ile eleme müsabakası oynayarak gaiplerin final oynayacağını, mağlupların ise üçüncülük maçı oynayacağını belirtti.

Özdemir, gruplarda son sırayı alan takımın,  iki eleme maçı oynayacağını, elenen takımın küme düşeceğini ifade etti.

Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat ise Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde 15 takımın mücadele edeceğini, maçların 26 Kasım’da başlayacağını, belirterek  Lige katılan takımlara başarılar diledi.

Kura çekimi sonrası gruplar şöyle oluştu:

A Grubu: Pütürge Belediyespor, Demirspor, Hekimhan Girmana Belediyespor, Sanayispor,Battalgazi Belediyespor, Kale Gençlerbirliği, Malatyaspor, 1966 Malatya Gençlikspor

B Grubu: Akçadağspor, Orduzuspor, Arguvan Belediyespor, Adafı Kartalspor, Ataköyspor, Darendespor, Doğanşehir Belediyespor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız