SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatör Play-Off Kıran Kırana

0
Güncellendi - 2017-03-28 00:50:21
1. Amatör Play-Off Kıran Kırana
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde şampiyonluk düğümü Play-Off Grubu’nda oynanacak olan son maçlarla birlikte çözülecek. İkinci hafta sonunda avantajlı durumda bulunan Arguvan Belediyespor ile 1932 Malatyagücü galibiyet için sahaya çıkacak.

Büyükler Futbol Ligi’nde normal sezonun sona ermesinin ardından gruplarını ilk iki sırada tamamlayan 1932 Malatyagücü, Arguvan Belediyespor, Hekimhan Belediyesi Girmanaspor ve 1966 Malatya Gençlik Spor Play-Off Grubu’nda mücadele ediyor.

Play-Off Grubu’nun ilk haftasında 1966 Malatya Gençlik Spor2u 3-0 yenen Hekimhan Belediyesi Girmanaspor, 1932 Malatyagücü ile Arguvan Belediyespor’un 1-1 berabere kalmasının ardından avantajı eline geçirmişti. Play-Off’un ikinci haftasında ise alınan sonuçlar bir anda iki takımı birden şampiyonluk yarışına soktu. 1966 Malatya Gençlik Spor’u 4-1 yenen 1932 Malatyagücü, puanını 4’e yükselterek, şampiyonluk yarışında bir adım öne geçti. Play-Off’un ikinci haftasında Hekimhan Belediyesi Girmanaspor’u 3-1’le geçen Arguvan Belediyespor puanını 4’e çıkarttı ve şampiyonluk yarışını son haftaya taşımasını bildi.

Play-Off Grubu’nda son maçlar 2 Nisan Pazar günü oynanacak. Pazar günü Yeşiltepe 1 nolu sahada 12.00’da 1966 Malatya Gençlik Spor-Arguvan Belediyespor, Yeşiltepe 3 nolu sahada ise 12.00’da 1932 Malatyagücü-Hekimhan Belediyespor maçları oynanacak.

Grup’ta şuanda 1932 Malatyagücü ve Arguvan Belediyespor’un 4, Hekimhan Belediyesi Girmanaspor’un 3 puanı bulunuyor.

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor’un 1932 Malatyagücü’nü yenmesi, Arguvan Belediyespor’un ise 1966 Malatya Gençlik Spor’a puan kaybetmesi durumunda şampiyon Hekimhan Belediyesi Girmanaspor olacak.

1932 Malatyagücü’nün Hekimhan Belediyesi Girmanaspor’u yenmesi ve yine Arguvan Belediyespor’un ise 1966 Malatya Gençlik Spor’a puan kaybetmesi durumunda şampiyon 1932 Malatyagücü olacak.

Arguvan Belediyespor’un 1966 Malatya Gençlik Spor’u yenmesi, 1932 Malatyagücü ile Hekimhan Belediyesi Girmanaspor’un berabere kalması ya da Hekimhan Belediyesi Girmanaspor’un 1932 Malatyagücü’nü yenmesi halinde Arguvan Belediyespor şampiyonluğunu ilan edecek.

1932 Malatya Gücü ile Arguvan Belediyespor maçlarını kazanıp, puanlarını 7’ye yükseltirse, iki takım arasında netice maçı oynanacak. Şampiyon netice maçıyla belirlenmiş olacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız