SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatör Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

1.Amatör Küme Futbol Ligi’nde play-off mücadeleleri sona erdi. İlimizi 3. Lig Grup Şampiyonasında Hekimhan Belediyespor ile Malatyagücü takımları temsil etme hakkı kazandı. Bu arada 2. Amatör Küme’ye ise Malatya İdmanyurdu ile Telekomspor takımları düştü.

1. AMATÖR KÜME SONA ERDİ
1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde Grup mücadelesinin tamamlanmasının ardından play-off mücadelesi de Pazar günü oynanan karşılaşmalarla sona erdi.

Gruplarında ilk 2 sırayı alan Battalgazi Belediyespor, Malatyagücü, Sıtmapınarıspor ve Hekimhan Belediyespor takımlarının mücadele ettiği 3. Lige Yükselme Grup Şampiyonluğunda ilimizi temsil edecek takımların belirleneceği play-off’un son karşılaşmaları dün oynandı.

Karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:

Battalgazi Bld.- Hekimhan Bld.: 0-2
Sıtmapınarıspor- Malatyagücü: 1-2

Bu sonuçlarla 6’şar puana ulaşan Hekimhan Belediyespor ile Malatyagücü takımları ilimizi 3. Lige Terfi maçlarında temsil etme hakkını kazandılar.

2 TAKIM KÜME DÜŞTÜ
Bu arada grup mücadelesinde sondan 2 sırada yer alan Tecdespor, Tekspor, İdmanyurdu ve Telekomspor takımlarının mücadele ettiği kümede kalma play-off maçlarıda tamamlandı. Son karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:

Tekspor-Tecdespor: 1-1
Telekomspor-İdmanyurdu: 3-2

Bu sonuçlarla 5’er puana ulaşan Tekspor ile Tecdespor takımları kümede kalırken, Telekomspor ile Malatya İdmanyurdu takımları 2. Amatör Küme’ye düştüler.

HABER: Mehmet GÖRESİYE
FOTO: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız