SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1.Amatör'de 9'uncu Hafta Geride Kaldı

0
Güncellendi - 2016-02-10 22:00:36
1.Amatör'de 9'uncu Hafta Geride Kaldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde 9 hafta geride kaldı. Ligde 9 haftalık bölümde A Grubu'nda İnönü Üniversitesispor, B Grubu'nda ise Doğanşehir Belediyespor liderliklerini sürdürdü.

Büyükler Ligi'nde heyecan tüm hızıyla sürüyor. Ligde 9 hafta geride kaldı. A ve B Grubu'nda liderler değişmezken, ikinci sırada yer alan takımlar ise takiplerini sürdürdü.

ARAYI AÇIYORLAR

Sezona BAL Ligi hedefiyle başlayan İnönü Üniversitesispor, A Grubu'nda 24 puanla liderliğini sürdürdü.

Sarı siyahlılar, geride kalan 9 hafta sonunda 8 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı. 9 haftada hanesine 24 puan yazdıran İnönü Üniversitesispor, rakip ağları 48 kez havalandırırken, kalesinde ise sadece 5 gol gördü.

A Grubu'nda Hekimhan Belediyesi Girmanaspor ise amansız takibini sürdürüyor. İnönü Üniversitesispor'un 5 puan gerisinde bulunan Hekimhan Belediyesi Girmanaspor, 19 puana sahip. Geride kalan 9 haftada 6 galibiyet, 1 beraberlik, 2'de mağlubiyet alan Hekimhan Belediyesi Girmanaspor, 23 gol attı, 11 gol yedi.

Grupta; Demirspor 16 puanla üçüncü, Battalgazi Belediyespor 14 puanla dördüncü, Orduzuspor 8 puanla beşinci sırada yer alıyor.

ÇEKİŞME SÜRÜYOR

B Grubu'nda ise büyük bir çekişme yaşanıyor. Grup'ta geride kalan 9 hafta sonunda 22 puan toplayan Doğanşehir Belediyespor liderliğin sürdürdü.

İnönü Üniversitesispor gibi BAL Ligi hedefi olan Doğanşehir Belediyespor, 9 haftalık süreçte 7 galibiyet, 1 beraberlik, 1'de mağlubiyet aldı. Rakip ağlara 24 gol bırakan Doğanşehir Belediyespor, kalesinde ise 5 gol gördü.

Grupta ikinci sırada bulunan 1966 Malatya Gençlikspor ise Doğanşehir Belediyespor'u yakından takip ediyor. 9 haftada 6 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alan 1966 Malatya Gençlikspor, 20 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Grupta; Telekomspor 16 puanla üçüncü, Kaldırımgücü 15 puanla dördüncü, Adafı Kartalspor 11 puanla beşinci sırada yer alıyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız