SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatörde 'Ekstra' Fikstür

A- A+ PAYLAŞ

1.Amatör Küme’de Grup karşılaşmalarının sona ermesinin ardından şampiyonluk ve kümede kalma mücadelesinde plaf-off karşılaşmalarının kuraları çekildi.

Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan karşılaşmaların ardından A Grubu’nda Malatya Belediyespor ve Battalgazi Belediyespor, B Grubunda ise Doğanşehir Belediyespor ile Orduzu Belediyespor takımları ilk 2 sırayı elde etmişlerdi. Bu 4 takım kendi arasında oynayacağı tek devreli lig usulü sonunda ilk 2 sırayı alacak takım 3. Lige Terfi gruplarında Malatya'yı temsil edecek.

Yine ligde grup karşılaşmaları sonunda sondan 2 sırayı alan Darendespor, Telekomspor, Tecdespor ve Emniyetspor (Emniyetspor Ligden çekilmesi nedeniyle küme düşmeyi garantileyen ilk takım oldu) takımları play-off karşılaşmasında kümede kalma mücadelesi verecekler. 3 takım kendi arasında tek devreli lig usulüne göre karşılaşacaklar ve son sırayı alacak takım,Emniyetspor’un ardından küme düşecek 2.takım olacak.

FİKSTÜR ÇEKİLDİ
1.Amatör Küme’de terfi grubuna katılacak ile ligden düşecek takımları belirleme amaçlı play-off karşılaşmalarının kuraları çekildi. ASKF’de yapılan kura çekiminde belirlenen fikstür şöyle :

* ZİRVEDEKİLERİN "PLAY-OF" MÜCADELESİ..
7 Mart 2007
15.00: Orduzu Bld.-Battalgazi Bld.(O. Pınarbaşı Sent.)
15.00: Malatya Bld.-Doğanşehir Bld.(Yeşiltepe Sent.)

9 Mart 2007
15.00: Battalgazi Bld.-Malatya Bld.(O.Pınarbaşı Sent.)
15.00: Doğanşehir Bld.-Orduzu Bld.(Yeşiltepe Sent.)

11 Mart 2007
15.00: Orduzu Bld.-Malatya Bld.(O.Pınarbaşı Sent.)
15.00: Doğanşehir Bld.-Battalgazi Bld.(Yeşiltepe Sent.)

* KÜMEDE KALMA MÜCADELESİ
7 Mart 2007
13.00: Darendespor-Tecdespor(Yeşiltepe Sentetik S.)
Telekomspor Bay Takım

9 Mart 2007
13.00:Telekomspor-Darendespor (Yeşiltepe Sentetik S.)
Tecdespor Bay takım

11 Mart 2007
13.00: Tecdespor-Telekomspor (Yeşiltepe Sentetik S.)
Darendespor Bay Takım

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız