SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatörde Eleme Maçları

A- A+ PAYLAŞ

1.Amatör Küme Futbol Ligi sona erdi.A Grubu’nda ilk 2 sırayı Demirspor ve Hekimhan Belediyespor takımları daha önce garantilerken B Grubu’nda da ilk sırayı alan Malatyagücü’nün dışında son hafta maçlardaki sonuçlarla bu grupta da 2. takım Adafı Kartalspor takımı oldu.

Ligde son haftanın toplu sonuçları şöyle :

* A GRUBU:
Demirspor -Hekimhan Bld.: 1-1
TEKspor- Yeşilyurtspor :2-5
Sıtmapınarıspor-Orduzu Bld.:0-3 (Hükmen)
Doğanşehir Bld. İl Özel İdare :0-3

B GRUBU
* Adafı Kartalspor- Malatyagücü : 2-0
Darendespor- Battalgazi Bld.: 2-5
İdmanyurdu - Tecdespor : 5-1

Ligde son hafta karşılaşmalarında alınan sonuçlarla A Grubu’nda ilk sırayı 38 puanla Demirspor, 2. sırayı ise 29 puanla Hekimhan Belediyespor takımı elde etti. Demirspor ligi namağlup bitirdi. Bu grupta son 2 sırayı ise Sıtmapınarıspor ’un ardından Doğanşehir Belediyespor takımı aldı.

B Grubu’nda ise ilk sırayı 28 puanla Malatyagücü takımı 2. sırayı 25 puanla Adafı Kartalspor takımı elde etti. Malatyagücü takımı oynadığı 10 karşılaşmadan yenilgi yüzü görmezken, son haftada Adafı Kartalspor’a yenildi ve namağlup unvanını son maçta kaybetti. Grubu’nda sonda ilk 2 sırayı ise geçtiğimiz hafta Darendespor ile Tecdespor takımları almışlardı.

ELEME MAÇLARI
Ligin sona ermesinin ardından ilimizi 3.Lige Terfi Grup maçlarında temsil edecek olan 2 takımı belirlemek için ligde grupları ilk 2 sırada tamamlayan 4 takım arasında maçlar yapılacak. Tek devreli lig usulüne göre oynanacak karşılaşmalar sonunda ilk iki sırayı alacak 2 takım ilimizi temsil etme hakkını elde edecek..

Yine ligin ardından gruplarında sondan iki sırayı alan takımlarda tek devreli lig usulüne göre oynanacak karşılaşmalar sonrasında son iki sıraya yerleşen takımlar 2. Amatör Küme’ye düşecek.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız