SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatörde Favoriler Kazandı

0
Güncellendi - 2016-12-05 19:38:27
1. Amatörde Favoriler Kazandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde ikinci hafta karşılaşmaları büyük bir heyecana sahne oldu. Ligde iddialı olan Malatyaspor ile 1932 Malatyagücü haftayı 3 puanla tamamladı.

Büyükler Futbol Ligi’nde ikinci haftada büyük heyecan yaşandı. Ligin ikinci haftasında 8 maçta 25 gol kaydedildi. Sadece iki karşılaşmanın beraber bittiği ikinci haftada, bir maçta gol atılamadı.

Sezona galibiyetle başlayan Malatyaspor, ligin ikinci haftasında da galip gelerek, iki de iki yaptı. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan bir diğer ekip 1932 Malatyagücü’de haftayı galibiyetle tamamladı ve ikide iki yaptı.

A GRUBU’NDA ÇEKİŞME YAŞANIYOR

A Grubu’nda bu sezon ligin iddialı iki ekibi kıyasıya bir yarış içerisine girecek. Sezona güçlü bir kadroyla giren Malatyaspor, ilk iki maçını kazanarak, BAL Ligi hedefine yürümek istiyor.

Geçen sezon 2. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde namağlup şampiyon olan ve bu sezon BAL Ligi’ni hedefleyen 1932 Malatyagücü de ilk iki maçını kazandı ve yarışın içerisinde olduğunu gösterdi.

Grup’ta 1966 Malatya Gençlikspor’da ilk iki maçını kazanan takım oldu. Geçtiğimiz sezon 4’lü grupta yer alan 1966 Malatya Gençlikspor, şampiyonluk yarışında etkili olacağını ortaya koydu.

B GRUBU’NDA ATAKÖY RÜZGÂRI

B Grubu’nda ise ilk iki haftada geride kalırken, Ataköyspor iki maçını kazanarak, grupta iddialı konuma geldi.

Geçen sezon 2. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nden 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’ne yükselen Ataköyspor, ilk maçında Akçadağspor’u 3-1 yenmişti. İkinci maçta Telekomspor’u 2-1’le geçen Ataköyspor, grubun iddialı ekiplerinden olduğunu gösterdi.

Uzun yıllar BAL Ligi’nde mücadele ettikten sonra geçtiğimiz sezon Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’ne düşen 44 Malatyaspor’da ise işler hiç iyi gitmiyor. İlk maçında Arguvan Belediyespor’a 4-3 yenilen sarı kırmızılılar, ikinci maçında Demirspor ile 4-4 berabere kaldı ve ilk iki hafta sonunda sadece 1 puan kazanabildi.

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde ikinci haftada şu sonuçlar alındı:

A Grubu

Orduzuspor-Malatyaspor: 0-2

1932 Malatyagücü-Kaldırımgücü: 4-0

1966 Malatya Gençlikspor-Adafı Kartalspor: 2-1

Battalgazi Belediyespor-Doğanşehir Belediyespor: 3-1

B Grubu

Sanayispor-Akçadağspor: 0-1

44 Malatyaspor-Demirspor: 4-4

Ataköyspor-Telekomspor: 2-1

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor-Arguvan Belediyespor: 0-0.

FOTOĞRAF: 1932 Malatyagücü takımı

Yeni Malatya Gazetesi

malatyagucu1932

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız