SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatörde Final

A- A+ PAYLAŞ

1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nin A ve B gruplarını ilk iki sırada tamamladıktan sonra, 3. Lige terfi gruplarında Malatya'yı temsil edecek iki takımı belirlemek amacıyla 4 takım arasında oynanan play-off maçları ile, 1. Amatör'den daha önce çekilen Emniyetspor'dan sonra 2. lige düşecek takımı belirlemek amacıyla grupların son sıralarında yeralan 3 takım arasında "tek devreli lig usulüne" göre oynanan maçlar sona erdi. Malatya Belediye ve Battalgazi Belediyespor 3. Lige terfi maçlarında Malatya'yı temsil etme hakkı kazanırken, 1. Amatörde Emniyetspor'dan sonra ligden düşen ikinci takım Telekomspor oldu.

Play-off'ta Pazar günü oynanan son maçlarda şu sonuçlar alındı:

Battalgazi Bld.-Doğanşehir Bld.: 1-0
Malatya Bld.-Orduzu Bld.: 5-1

Maçlar sonunda Malatya Belediye 9 puanla birinci sırayı, Battalgazi Belediye ise 6 puanla ikinci sırayı aldı. B grubunun iki takımı Doğanşehir Belediye ve Orduzu Belediye takımları ise gruplara gitme hakkını elde edemediler.

Küme düşecek ikinci takımı belirleyecek maçların sonuncusu ise Pazar günü Tecdespor'la Telekomspor arasında oynandı. Daha önce ligde kalmayı garantileyen Darendespor'dan sonra Telekomspor'u Pazar günü 3-0 yenen Tecdespor ligde kalırken, Emniyetspor'dan sonra Telekomspor ligden düştü. Küme düşmeme mücadelesinde kendi arasında oynayan her üç takım da 3'er puan elde ederken, Telekomspor averajla lige veda etti.

FOTO: Battalgazi Belediye- Doğanşehir Belediye maçından (Mehmet GÖRESİYE)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız