SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatörde Gol Yağmuru

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Amatör Futbol Liglerine Büyükler, U-19 ve U-15 kategorilerinde oynanan maçlarla devam edildi.
 
1. AMATÖR LİG..
1. Amatör Ligde A ve B grubunda maçlar oynandı ve şu sonuçlar alındı:
 
A Grubu:
Ataköy:2- Telekom:0, 
Malatya Fener:2- Adafı Kartal:3, 
Yeşilyurtspor:13- Yeşil Arapgirspor:0, 
Kale Gençlerbirliği:0- Doğanşehir Belediye:1,
 
B Grubu: 
Battalgazi Belediye:2- Darendespor:0, 
Tecdespor:1-Demirspor:5, 
İpekyolu Belediye:2- Sanayispor:4, 
Malatya İl Özel İdare:11- Tekspor:0.
 
A grubunda Doğanşehir Belediye 9 puanla ilk sırada yeralırken, aynı puanla Ataköy ikinci. B grubunda Battalgazi Belediye 9 puanla birinciliğini sürdürdü. Demirspor 9 puan ve averaj farkıyla ikinci sırada.
 
U-19 LİGİ..
U-19 kategorisinde oynanan maçlarda şu sonuçlar elde edildi:
 
Demirspor:0- Adafı Kartal:0, Kale Gençlerbirliği:2- Orduzuspor:1, Sanayispor:2- Telekomspor:0, Battalgazi Belediye:4- 44 Malatya:4, 
 
U-15 LİGİ..
U-15 kategorisinde oynanan tek maçta skor Malatya Fener:10- Demirspor:2 olarak çıkarken, Yeni Malatya-44 Malatya, Malatya Galata- Telekom maçları Yeni Malatya ve Malatya Galata'nın hükmen galibiyetleriyle kayıtlara geçti.
 
İŞİTME ENGELLİLER..
Bu arada İşitme Engelliler Deplasmanlı Futbol 1. Lig 3. grupta Malatya İşitme Engelliler, Niğde İşitme Engellilerspor'u Melik ve Serkan'ın attığı gollerle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Maç İnönü Üniversitesi sahasında oynandı. (İlk fotoğraf bu maçtan)
 
AMPUTE LİGİ..
Bedensel Engelliler Futbol 1. Ligi'nde Malatya Ayyıldız Amputespor, Samsun Bedensel Engellilerspor'u Ali Molon'un attığı golle 1-0 mağlup etti. (İkinci ve üçüncü fotoğraf bu maçtan)
 
HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız