SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatörde İlk Yarı Tamamlandı

0
Güncellendi - 2016-01-12 21:11:26
1. Amatörde İlk Yarı Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde ilk yarı sona erdi. A grubunda İnönü Üniversitesi, B grubunda ise Doğanşehir Belediyespor takımları ilk yarıyı lider olarak tamamladılar.

A GRUBU..

Büyükler Ligi A grubunda 7 maçta 21 puan toplayan İnönü Üniversitesi takımı ilk sırada yeralırken, 15 puanlı Demirspor ikinci, 15 puanlı Girmana Belediyespor averajla üçüncü, bir maçı eksik Battalgazi Belediyespor 8 puanla dördüncü, 7 puanlı Orduzuspor beşinci, bir maç eksikle Darendespor 7 puan ve averajla altıncı, 3 puanlı Sanayispor yedinci, 1 puanlı Çatyol Belediyespor 8'inci ve son sırada bulunuyor.

Geçtiğimiz Pazar günü Darende'de Battalgazi Belediyespor 3-2 önde iken rakibi Darendespor'un 83. dakikada 5'inci oyuncusu hakem tarafından oyundan atılınca, 6 kişiye düştüğü için tatil edilen Darendespor- Battalgazi Belediyespor maçıyla ilgili kararın Cuma günü verileceği bildirildi.

B GRUBU..

B grubunda 7 maçta 16 puan toplayan Doğanşehir Belediyespor birinci, 15 puanlı Kaldırımgücüspor ikinci, 14 puanlı 1966 Malatya Gençlikspor üçüncü, 11 puanla Adafı Kartalspor dördüncü, 10 puanla Telekomspor beşinci, 9 puanla Yeşilyurt Belediyespor altıncı, 5 puanla Malatyaspor yedinci olarak ligi tamamlarken, fikstür çekildikten sonra ligden çekilen, bu nedenle ihraç edilen ve rakipleriyle oynaması gereken her maçta mağlup sayılan Tecdespor ise puansız olarak son sırada bulunuyor.

1. Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde 2. yarı maçları 31 Ocak 2016 tarihinde başlayacak.

Mehmet GÖRESİYE, Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız