SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatörde Zirvenin Sahipleri Değişmedi

0
Güncellendi - 2016-02-23 18:24:13
1. Amatörde Zirvenin Sahipleri Değişmedi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde haftalar ilerledikçe heyecan artıyor. A Grubu'nda mücadele eden İnönü Üniversitesispor, en yakın takipçisi Demirspor ile arasındaki 5 puanlık farkı korurken, B Grubu'nda çekişme sürüyor.

Büyükler Ligi'nde 11 hafta geride kaldı. A Grubu'nda mücadele eden İnönü Üniversitesispor ile B Grubu'nda yer alan Doğanşehir Belediyespor, 11 hafta sonunda liderliklerini sürdürdü.

HEDEF BAL LİGİ

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) hedefiyle sezona başlayan İnönü Üniversitesispor, ligde geride kalan 11 hafta sonunda 30 puan toplayarak, zirvedeki yerini korudu.

Güçlü bir kadro ve BAL Ligi hedefiyle ligde mücadele eden sarı siyahlılar, 11 hafta sonunda 10 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı.

Grubun köklü takımlarından Demirspor ise, 11 hafta sonunda 25 puan topladı ve İnönü Üniversitesispor'u takibini sürdürdü.

Demiryolcuların takımı, 11 haftada 8 galibiyet, 1 beraberlik, 2'de mağlubiyet aldı. 25 puan toplayan Demirspor, zirvede yer alan İnönü Üniversitesispor'u takip ederken hata yapmak istemiyor.

Grup'ta 22 puanı bulunan Hekimhan Belediyesi Girmanaspor ise üçüncü, sırada yer alıyor. Sezona isim değişikliğiyle başlayan Hekimhan Belediyesi Girmanaspor, 11 hafta sonunda 7 galibiyet, 1 beraberlik, 3'de mağlubiyet aldı.

A Grubu'nda Battalgazi Belediyespor 18 puanla dördüncü, Orduzuspor 10 puanla beşinci, Darendespor 8 puanla altıncı, Sanayispor 7 puanla yedinci, Çatyol Belediyespor ise 4 puanla son sırada yer alıyor.

DOĞANŞEHİR KAÇIYOR, 1966 MALATYA GENÇLİK KOVALIYOR

B Grubu'nda ise son haftalara girilirken zirve yarışı gittikçe kızışıyor. BAL Ligi hedefi olan Doğanşehir Belediyespor ile 1966 Malatya Gençlik Spor, kıyasıya bir yarış içerisine girerken, iki takımda hata yapmak istemiyor.

Geride kalan 11 hafta sonunda 28 puan toplayan Doğanşehir Belediyespor, zirvedeki yerini korudu. 11 haftada 9 galibiyet, 1 beraberlik, 1'de mağlubiyet alan Doğanşehir Beleidyespor, 33 gola ttı, 5 gol yedi.

Geçtiğimiz sezon 2. Amatör'den 1. Amatöre yükselen 1966 Malatya Gençlik Spor ise, başarılı form grafiğini devam ettiriyor. 1966 Malatya Gençlik Spor, geride kalan 11 hafta sonunda 8 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle 26 puan topladı ve zirve takibini sürdürdü.

Grup'ta 18 puanı bulunan Kaldırımgücü ise üçüncü sırada yer aldı. 11 hafta sonunda 6 galibiyet, 5 mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, zirve hedefinin bir hayli gerisinde kaldı.

B Grubu'nda Telekomspor 16 puanla dördüncü, Adafı Kartalspor 15 puanla beşinci, Malatyaspor 12 puanla altıncı, Yeşilyurt Belediyespor ise 11 puanla yedinci sırada yer alıyor. Grup'ta Tecdespor ise sezon başında ligden çekildiğini açıklamıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız