SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1.Amatörde Kura Çekilecek

0
Güncellendi - 2019-09-12 06:32:26
1.Amatörde Kura Çekilecek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nin kurasının çekileceği bildirildi. Ligin 24 Kasım'da başlatılması planlanıyor.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) tarafından yapılan açıklamada, 2019-2020 futbol sezonu 1. Amatör Küme Büyükler Ligi kurası 16 Eylül Pazartesi günü saat 17.00'da federasyonun binasında çekilecek. Lige katılacak olan kulüplerin katılım evraklarını ve banka dekontlarını  13 Eylül cuma günü mesai bitimine kadar MASKF'ye teslim etmeleri gerektiği de açıklamada yer aldı.

Lig kurasının çekildiği gün kulüplerin antrenman günleri ve saatlerinin de güncelleneceği bildirildi.

24 Kasım 2019'da başlatılması planlanan ligde ilk devrenin 5 Ocak 2020'de biteceği, ikinci devrenin ise 26 Ocak 2020'de başlayacağı kaydedildi. Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nin 12 Nisan 2020'de son ermesi planlanıyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız