SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatörde Malatyaspor Mağlup

0
Güncellendi - 2017-01-24 01:11:29
1. Amatörde Malatyaspor Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde 8. hafta mücadeleleri büyük bir heyecana sahne oldu.

Bu sezon kurduğu iddialı kadroyla şampiyonluk yarışı veren Malatyaspor, ilk yenilgisini Battalgazi Belediyespor karşısında aldı. Malatyagücü ile Doğaşehir arasındaki müsabaka ise Malatyagücü takımı 1-0 öndeyken tatil edildi.

Ligin 8.haftasında oynanan müsabakalarda alınan toplu sonuçlar şöyle:

A Grubu

1966 Malatya Gençlikspor 9 - 1 Kaldırımgücü,

1932 Malatyagücü 1-0 Doğanşehir Belediyespor (Hakem Tatil Etti),

Orduzuspor 2-1 Adafı Kartalspor,

Battalgazi Belediyespor 3-1 Malatyaspor.

B Grubu

44 Malatyaspor 1-3 Arguvan Belediyespor,

Hekimhan Belediyesi 4-0 Telekomspor,

Ataköyspor 4-1 Akçadağspor,

Malatya Demir 3-3 Sanayispor.

5 OYUNCU KIRMIZI KART GÖRÜNCE..

Malatya 1. Amatör Büyükler Ligi A Grubu'nda 1932 Malatyagücü ile Doğanşehir Belediyespor arasında oynanan müsabaka konuk takım Doğanşehir Belediyespor’dan 5 oyuncunun kırmızı kart görmesi nedeniyle tatil edildi.

İnönü Üniversitesi sahasında oynanan ve Kerem Candaş’ın yönettiği 8. hafta karşılaşmasında, 5 oyuncu kırmızı kart görünce hakem maçı tatil etti.

Müsabakada ev sahibi takım 1932 Malatyagücü takımının 1-0 üstünlüğü devam ederken, Doğanşehir Belediyespor’dan 5 oyuncu hakeme şiddetli itiraz ve küfür ettikleri gerekçesiyle kırmızı kart görerek oyun dışında kaldılar.

Kırmızı kartlardan sonra sahada ‘Oyuncu ihraçları sonrası müsabakanın devamı için 1 takımın kadrosunda en az 7 oyuncu bulunmalı’ kuralına aykırı bir durum ortaya çıkınca hakem Kerem Candaş müsabakayı tatil etti.

1932 Malatyagücü’nün 1-0 üstünlüğü devam ederken tatil edilen müsabakayla ilgili son kararı Amatör Disiplin Kurulu’nun vereceği belirtildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • derebeyi44 (7 yıl önce)
    maçlarını üniversitede oynatıyorlar malatyasporun oraya taraftar gıtmıyor takım yalnız kalıyor bu haftada oraya vermısler yesıltepede oynaması lazım yoksa yenılıyor taraftar destegı olmadıgı ıcın
    0
    0
    Yanıtla
  • nurbakibeyhan (7 yıl önce)
    ATAKÖYSPOR AKÇADAĞSPOR MAÇI 4-0 DEĞİL 4-1 BİTMİŞTİR DÜZELTME YAPARSANIZ SEVİNİRİZ
    0
    0
    Yanıtla
  • çok da önemli bir uyarı değil sonuçta Akçadağ spor bunu hakkediyor kendi insanlarını küstürerek ilçe dışında bir oluşuma gitmeye çalışan bir zihniyet başarılı olamaz. Şahsen üzülüyorum
    0
    0
    Yanıtla