SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatörde Play-Off Programı

0
Güncellendi - 2018-03-06 02:45:37
1. Amatörde Play-Off Programı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde normal sezon sona ererken, play-off ilk maçları 18 Mart'ta, final maçı ise 25 Mart'ta oynanacak.

PLAY OFF'UN TAKIMLARI..

Malatya 1.Amatör Büyükler Ligi’nde A Grubu’nda Pütürge Belediyespor ile Demirspor, B Grubu’nda ise Arguvan Belediyespor ile Ataköyspor, gruplarını ilk iki sorada tamamlayarak, adlarını Play-off’a yazdırdı.

Geçtiğimiz sezon 2.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde şampiyon olarak Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde mücadele eden Pütürge Belediyespor, A Grubunu zirvede tamamladı.

Bir dönem Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde Malatya’yı temsil eden Demirspor ile Hekimhan Belediyesi Gençlikspor ile verdiği ikincilik mücadelesini kazanarak, Play-off biletini almasını başardı.

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde geçtiğimiz sezon şampiyon olan ve İnönü Üniversitesispor ile baraj maçı oynayan Arguvan Belediyespor, aynı başarısını bu sezonda sürdürdü ve B Grubu’nu zirvede tamamladı. B Grubu’nda Play-off biletini alan bir diğer takım ise ortaya koyduğu mücadeleyle alkış alan Ataköyspor oldu.

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde şampiyonluğunu ilan edecek olan takım, sonrasında BAL Ligi için mücadele verecek.

A Grubunu son sırada tamamlayan Kale Gençlerbirliği ile B Grubunun sonuncusu Akçadağspor ile küme düşmemek için karşı karşıya gelecek.

1.Amatör'ün A ve B gruplarında maçların tamamlanmasının ardından puan sıralaması şöyle gerçekleşmişti:

PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ VE MAÇ TARİHLERİ..

Bu arada  Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde Play-off eşleşmeleri belli oldu. Play-off’ta ilk maçlar 18 Mart’ta oynanacak.

Malatya 1.Amatör Büyükler Ligi’nde A Grubu’nda Pütürge Belediyespor ile Demirspor, B Grubu’nda ise Arguvan Belediyespor ile Ataköyspor, gruplarını ilk iki sorada tamamlayarak, adlarını Play-off’a yazdırdı.

Play-off’un ilk haftasında Pütürge Belediyespor-Ataköyspor, Arguvan Belediyespor-Demirspor karşılaşmaları oynanacak. İlk karşılaşmalar 18 Mart’ta oynanacak.

Öte yandan gruplarını son sırada tamamlayan Kale Gençlerbirliği ile Akçadağspor ise küme düşmemek için Play-out maçında karşı karşıya gelecek. Karşılaşma 11 Mart Pazar günü 12.00’da Yeşiltepe 3 nolu sahada oynanacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Dayı (6 yıl önce)
    Ataköy pütürge çıkar
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Pütürge spora başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Demirhan (6 yıl önce)
    Pütürge veya demirspor çıkar. Üniversite hani malatya gücü olacaktı ne oldu o iş.
    0
    0
    Yanıtla