SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatör'de Play-Off İlk Maçları Oynandı

0
Güncellendi - 2016-03-28 02:46:05
1. Amatör'de Play-Off İlk Maçları Oynandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler  Futbol Ligi Play-Off Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren 4 takım ilk hafta maçlarında karşı karşıya geldi. Yeşiltepe 3 nolu sahada  oynanan karşılaşmalarda İnönü Üniversitesi ve Doğanşehir Belediyespor ilk maçlarını kazanarak haftayı 3’er puanla kapattı.

Play-Off ilk maçında İnönü Üniversitesi ile Hekimhan Belediyesi Girmanaspor Yeşiltepe 3 Nolu Saha’da karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz tamamlanan maçın 65. dakikasında İnönü Ünviersitesi’nden Fatih Sakin karşılaşmanın tek golünü kaydederek, takımına 3 puanı getirdi. İlk maçını 1-0 kazanan İnönü Üniversitesispor, ilerleyen haftalar için büyük avantaj sağladı.

Günün bir diğer maçında ise Doğanşehir Belediyespor ile 1966 Malatya Gençlikspor’un karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişme ve heyecana sahne olan karşılaşmayı Doğanşehir Belediyespor 2-0 kazanarak, Play-Off Grubu'nda liderliğe oturdu.

Ligin 2. haftasında 3’er puanlı İnönü Üniversitesi ve Doğanşehir Belediyespor karşılaşacak. Puansız diğer iki takımın maçında ise Hekimhan Belediyesi ile 1966 Malatya Gençlik mücadelesi oynanacak.

Kalan Play-Off maçlarının programı şöyle:

  1. Hafta

3 Nisan Pazar-Yeşiltepe 3 nolu saha

13.00 1966 Malatya Gençlik Spor-Hekimhan Belediyesi Girmanaspor

15.00 İnönü Üniversitesispor-Doğanşehir Belediyespor

  1. Hafta

10 Nisan Pazar (saatler daha sonra belirlenecek)

Yeşiltepe 2 nolu saha

Hekimhan Belediyesi Girmanaspor-Doğanşehir Belediyespor

Yeşiltepe 3 nolu saha

1966 Malatya Gençlik Spor-İnönü Üniversitesispor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • EROL (8 yıl önce)
    Doğanşehirli kardeşim ben Doğanşehir halkını kesinlikle kastetmedim.Doğanşehir deplasmanı bizim dönemimizde bile korkarak gittiğimiz bir deplasman.Futbolu sevdiğinizi biliyoruz.Hak arama yerleri vardır.Sizler haklı olduğunuz zaman hepimiz sizlerin yanınızdayız.Ben Doğanşehispor u daha üst liglerde görmek istiyorum.Sizleri temsilen A.S.K.F Tüfad da sizden kişiler var.Bizler sizleri CENGİZ başkanın döneminden beri izliyoruz.Amacımız sizleri kırmak değil.Daha ılımlı olursak daha iyi olur.Burada sadece Doğanşehir spor u kastetmedim.Tabiki diğer ilçelerde de oluyor.Bizler her zaman hak arayanın yanında olmuşturuz.Sizlerinde haklılığınız durumlarda sizlerin yanındayız.PLY OF ta başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (8 yıl önce)
    Maçtan sonra Doğanşehir Kaymakamı nın Doğanşehirli futbolculara ve seyircilere yaptığı konuşmaya şahit oldum.Gerçekten Kaymakam bey Doğanşehir lilere ders verdi.Futbolun centilmenlik olduğunu oynayanların ve izleyenlerin futbol ahlaki içerisinde kalmasını bu tür hareketlerin yapılmamasını istedi.Eğer bu şekilde devam edilmesi halinde seyirci gönderilmeyeceğini ve kendisininde maçlara gelmeyeceğini beyan etti.Gerçekten alkışlanacak bir konuşmaydı.Bu bütün kulüplerimiz için geçerli olması gerekir.Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz.Doğanşehir korkulu bir deplasman yeri olmaktan çıkıp tüm takımlarımızın rahat oynamasını ve hakemlerimizin rahat bir maç yönetmesi gerektiği yer olması gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğanşehirli (8 yıl önce)EROL isimli kullanıcı yorumuna
    EROL: Yazınızı okudum Güzel Yazmışsın...Yanlız Unuttuğunuz Bazı Şeyleri veya Doğanşehir Dışında Yaşayan Kişilerin Bilmesi Gereken DERSLER vardır Ben DOĞANŞEHİRLİ Olarak Ders Niteliğinde Bilgi Vereyim.....Kaymakam bey Doğanşehirlilere Ders Verdi Derken Acaba Neyi Kast Ettiniz ( Doğanşehirlilerin Ders Alacak Bir Durum Söz Konusu Değil Olamazda Öncelikle Bunu Bilmenizi Öneririm..)Ayrıca Doğanşehir korkulu bir deplasman yeri olmaktan çıkıp tüm takımlarımızın rahat oynamasını ve hakemlerimizin rahat bir maç yönetmesi gerektiği yer olması gerekir Demişsiniz Peki Arkadasım Siz Ne zaman DOĞANŞEHİRE Geldinizde Adam Gibi Futbolunuzu Oynadınızda ve Adam Gibi Futbol Yönettinizde Doğanşehirliler Karşı Cıktı...Ama Şöyle Özetleyebiliriz DOĞANŞEHİRLİLER Herzaman Misafir Perverdir..,,DOĞANŞEHİRLİLER HAKLIYI HERZAMAN Nerde Olursanız Olun Savunmuştur...,,,DOĞANŞEHİRLİLER Herzaman HAK Aramıştır ama Malesefki evet Malesef DOĞANŞEHİRLİLERin HAKKI Yenmiştir.....Sayın EROL Bey Bu Yazıyı Yazarken Hic Geriye Dönüp Baktınızmı Öncelikle Bunu Düşünmeniz Gerekiyor.....Aslını Bakılırsa Burda Çok Şeylerin yazılması veya Tartışılması Gerekiliyor Ama Malesef Yazmak isteyipte Yazamadığımız Onca O Kadar Çok Şeyler Varki Neyse....Sizlere Kısa Bir Not : DOĞANŞEHİRLİLER GURURLUDUR DOĞANŞEHİRLİLERİN HAKKINI YEMEYİN....
    0
    0
    Yanıtla