SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatörde Play-Off Programı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:12:48
1. Amatörde Play-Off Programı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde Play-off ve Play-out fikstürü belirlendi.

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde Play-off ve Play-out fikstürü çekildi. Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda (MASKF) gerçekleştirilen fikstür çekimine; Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, MASKF Başkan Yardımcısı Adnan Fırat ve spor taban birliklerinin temsilcileri katıldı.

-PLAY-OFF MÜSABAKALARI 4 NİSAN'DA BAŞLAYACAK-

Play-off müsabakaları 4 Nisan'da başlayacak. 4 Nisan Çarşamba günü Yeşiltepe'de oynanacak olan ilk hafta Play-off müsabakalarının programı şöyle: 13.00 Kale Gençlerbirliği-Demirspor. 15.00 Tecdespor-Orduzuspor.

2. hafta maçları 13 Nisan'da oynanacak. Yeşilyurt İlçe ve Yeşiltepe Stadı'nda oynanacak olan müsabakaların programı şöyle:

Yeşiltepe Stadı 11.30 Orduzuspor-Kale Gençlerbirliği. Yeşilyurt İlçe Stadı 11.30 Demirspor-Tecdespor.

Play-off'ta son hafta maçları 17 Nisan'da oynanacak. Program şöyle: Yeşiltepe Stadı 15.00 Kale Gençlerbirliği-Tecdespor. Yeşilyurt İlçe Stadı 15.00 Orduzuspor-Demirspor.

PLAY-OUT MAÇLARI 29 MART'TA OYNANACAK

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi'nde küme düşecek takım ise Play-out maçlarıyla belirlenecek.

Play-out ilk maçları 29 Mart'ta oynanacak. Play-out'ta ilk maç Yeşiltepe Stadı'nda Kaldırımgücü ile Malatyaspor karşılaşacak.

Play-out'ta ikinci maç 5 Nisan'da Yeni Balabanspor ile Kaldırımgücü arasında oynanacak.

Play-out'un son haftasında 12 Nisan'da Malatyaspor ile Yeni Balabanspor karşı karşıya gelecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız