SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatörde Son Hafta Heyecanı

0
Güncellendi - 2016-03-08 00:22:22
1. Amatörde Son Hafta Heyecanı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde son hafta karşılaşmaları nefes kesecek. Ligin 14. haftasında Play-Off biletini alacak son takım ile küme düşecek takım belli olacak.

Büyükler Futbol Ligi'nde 13. hafta geride kaldı. Son haftaya girilen ligde A Grubunda İnönü Üniversitesispor, açık ara önde Play-Off’u garantilerken, Demirspor ile Hekimhan Belediyesi Girmanaspor arasında rekabet son haftaya taşındı.

Grupta ikinci olacak takım 14. hafta maçları ile belirlenecek. Demirspor rakibinin üç puan önünde avantajla son haftaya girdi. A grubunda küme düşme mücadelesi Çatyol Belediyespor ile Darendespor arasında, son hafta oynanacak maçlar sonunda ligden düşen takım belirlenecek. Darendespor rakibinin üç puan önünde avantajla son haftaya girdi.

B Grubunda Doğanşehir Belediyespor ile 1966 Malatya Gençlik Play-Off’u garantiledi. B Grubu'nda daha önceden Tecdespor ligden ihraç edildiği için ikinci bir takım küme düşmeyecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • EROL (8 yıl önce)
    İnsan bir haftanın maçlarını yazmaz mı?Kim kiminle karşılaçacak bir görelim.
    0
    0
    Yanıtla