SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatörde Yine Gerginlik!..

A- A+ PAYLAŞ

1. Amatör Küme Futbol Büyükler Ligi'nde A ve B gruplarında 7 maç oynandı. A grubunda Malatya Belediye, B grubunda Doğanşehir Belediye liderliklerini sürdürdü. B grubunda Orduzu Pınarbaşı'ndaki sentetik sahada Doğanşehir- Darende arasında oynanan maç gergin geçti. Doğanşehir'in 4–3 kazandığı maçta, Darende özellikle yan hakem kaynaklı kararlara büyük tepki gösterirken, 3 futbolcusu da kırmızı kart gördü. Maç sonrası, Darendespor'lu yönetici ve futbolcular hakeme tepkilerini dile getirerek, maç sonucunun etkilendiğini öne sürdüler. Aldığı mağlubiyetle ligin son sırasına yerleşen Darendespor'lu yönetici ve futbolcular, "ligden çekilme" düşüncelerini dile getirdiler.

 

Fikstür gereği bugün oynanan 7 maç ile "hükmen" sonuçlanan 1 maç şunlar:

 

A GRUBU:

            Demirspor-Tecdespor: 0–0

            Adafıspor-Hekimhan Bld.: 1–0

            Battalgazi Bld.-Tekspor: 8–1

            Malatya Bld.-Emniyetspor:3–0 (Emniyet ligden çekildiği için hükmen)

 

B GRUBU:,

            M.İdmanyurdu-Telekomspor: 3–1

            Darendespor-Doğanşehir Bld.: 3–4

            Orduzu Bld.-Köyhizmetleri: 2–1

            Yeşilyurtspor-Sıtmapınarıspor: 2–2

 

LİDERLER DEĞİŞMEDİ

 

A grubunda "hükmen" galibiyetle puanını 31'e yükselten Malatya Belediye liderliğini sürdürüyor. İkinci sırada 26 puanlı Battalgazi Belediye, üçüncü sırada 20 puanlı Demirspor, dördüncü sırada 15 puanlı Adafıspor, beşinci sırada 14 puanlı Hekimhan Belediyespor, altıncı sırada 8 puanlı Tecdespor, yedinci sırada 6 puanlı Tekspor, son sırada ise puanı olmayan ve ligden çekilmiş olan Emniyetspor yer alıyor.

 

B grubunda 21 puanlı Doğanşehir Belediye liderliğini sürdürürken, ikinci sırada aynı puanlı ve averajla Orduzu Belediyespor yer alıyor. Üçüncü sırada 18 puanlı Sıtmapınarıspor, dördüncü sırada 18 puan ve averajla Yeşilyurtspor bulunuyor. Bu grupta 15 puanlı Köy Hizmetleri beşinci sırada, 10 puanlı Telekomspor altıncı sırada, 8 puanlı Malatya İdmanyurdu yedinci sırada, 7 puanlı Darendespor ise sekizinci sırada bulunuyorlar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız