SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatör'de Zirve Belediyelerin!..

A- A+ PAYLAŞ

1.Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde A ve B grubunun fikstüre tabi karşılaşmaları tamamlandı. Statü gereği, her iki grupta ilk iki sırayı alan takımların katılımıyla play-of maçları oynanacak ve bu maçlar sonunda ilk iki sırayı alan takımlar Malatya’yı, 3. Lige Terfi gruplarında temsil edecekler. Malatya, Battalgazi, Orduzu ve Doğanşehir'in belediye takımları kendi aralarında karşılaşacaklar. Bu arada, A grubunda ligden çekilen Emniyetspor’un 2. lige düşmesinin ardından, ligden düşecek diğer takımı belirlemek amacıyla, iki grupta son iki sırayı alan takımların kendi arasında maç yapacaklar.

SON HAFTA MAÇLARI VE PLAY-OFF
* A GRUBU
Tecdespor-TEKspor: 0-2
Malatya Bld.-Hekimhan Bld.: 5-0
Battalgazi Bld.-Adafıspor: 0-0
Demirspor-Emniyetspor: 3-0 (Emniyet ligden çekildiği için hükmen)

* B GRUBU
M.İdmanyurdu-Yeşilyurtspor: 3-1
Telekomspor-Doğanşehir Bld.: 2-6
Sıtmapınarıspor-Köyhizmetleri: 2-3
Orduzu Bld.-Darendespor: 8-0

Bu maçlar sonrasında A Grubu'nda ilk 2 sırayı Malatya Belediyespor ve Battalgazi Belediyespor, B Grubu'nda ise Doğanşehir Belediyespor ile Orduzu Belediyespor takımları daha önce elde etmişti. Bu 4 takım kendi aralarında tek devreli lig usulüne göre yapacakları karşılaşma sonrasında ilk 2 sırayı alacak olanlar Malatya’yı 3. Lige terfi gruplarında temsil hakkını elde edecekler.

DÜŞECEK TAKIMLAR
Bu arada bu yıl uygulanan statüyle 2.Amatör Küme'ye düşecek olan takımlarda gruplarında sondan 2 sırayı alan 4 takım arasında oynanacak tek devreli lig usulüne göre belirlenecek. A grubunda Emniyetspor ligden çekildiği için otomatikman küme düşmüş sayılırken, bu grupta alttan ikinci sırada yeralan Tecdespor ile B grubunda son iki sırayı alan Darendespor ve Telekomspor takımları kendi aralarında tek devreli lig usulüne göre karşı karşıya gelecekler. Bu üç takım arasında sonuncu olan, 1. Amatör’den düşecek ikinci takım olacak.

Play-of ile düşecek 2. takımı belirleyecek maçların programı önümüzdeki günlerde belirlenecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız