SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1.Amatör'ün İlk Yarı Liderleri Arguvan ve Girmana

0
Güncellendi - 2020-01-14 02:04:07
1.Amatör'ün İlk Yarı Liderleri Arguvan ve Girmana
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde 2019-2020 sezonunun ilk yarısı tamamlandı. A Grubunda Hekimhan Girmanaspor, B Grubunda ise Arguvan Belediyespor ilk yarıyı lider tamamladı.

Büyükler Futbol Ligi’nde ilk yarı tamamlandı. A Grubu’nda 7, B Grubu’nda ise 6 hafta sonunda A Grubunda Hekimhan Girmanaspor, B Grubunda ise Arguvan Belediyespor zirvede yer aldı.

2019-2020 sezonunda A Grubunda Hekimhan Girmanaspor, Darendespor, Malatyaspor, Demirspor, Kale Gençlerbirliği, Akçadağ Anka, Malatyagücü, Sanayispor takımları yer alırken, B Grubu’nda ise Arguvan Belediyespor, Arapgirspor, Battalgazi Belediyespor, Orduzuspor, 1966 Malatya Gençlik, Ataköyspor ve Hekimhan Belediyespor takımları mücadele ediyor.

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi’nde 2019-2020 sezonunun ilk yarısında A Grubunda 7 hafta sonunda 6 galibiyet, 1’de beraberlik yaşayan ve 19 puan toplayan Hekimhan Girmanaspor zirvede yer aldı. Girmana ekibi 7 hafta sonunda namağlup zirvede yer alırken, 25 gol kaydetti, kalesinde ise sadece 2 gol gördü.

Grupta 7 hafta sonunda 5 galibiyet, 2’de beraberlik yaşayan Darendespor ise 17 puanla namağlup ikinci sırada yer aldı. A Grubu’nda 13 puan toplayan Malatyaspor, ilk yarıyı üçüncü sırada tamamladı. 12 puanlı Demirspor dördüncü sırada, 10 puanlı Kale Gençlerbirliği ise beşinci sırada bulunuyor. 6 puanlı Akçadağ Anka ilk yarıyı altıncı sırada tamamlarken, 3 puanlı Malatyagücü ise ilk yarıda yedinci sırada yer aldı.

B Grubunda ise 6 hafta sonunda 4 galibiyet, 2’de beraberlik yaşayan Arguvan Belediyespor, 14 puanla namağlup zirvede yer aldı. Mavi beyazlılar, 6 hafta sonunda rakip ağları 14 kez havalandırırken, kalesinde ise 3 gol gördü.

Grupta 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1’de mağlubiyet ile 13 puan toplayan Arapgirspor üçüncü sırada yer aldı. İlk yarıda 10’ar puan toplayan takımlardan Battalgazi Belediyespor üçüncü, Orduzuspor ise dördüncü sırada bulunuyor.

B Grubunda 7 puanlı 1966 Malatya Gençlik beşinci, 2 puanlı Ataköyspor altıncı, 1 puanlı Hekimhan Belediyespor ise yedinci sırada yer aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Arguvan Belediyespor

FOTO: Hekimhan Girmanaspor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız