SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1 Ay İçerisinde Faaliyete Geçecek

0
Güncellendi - 2017-01-21 02:13:11
1 Ay İçerisinde Faaliyete Geçecek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün, Beylerderesi mevkiindeki eski İl Özel İdare Makine Parkı arazisinde inşa edilmekte olan yeni hizmet binasında çalışmalarda sona gelindi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir ile birlikte yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, uzun yıllar Malatya’ya hizmet edebilecek güzel bir yapının ortaya çıktığını belirterek, bir ay içerisinde MASKİ’nin yeni binasına taşınacağını söyledi. 40 milyon TL’ye mal olan yeni hizmet binasında her türlü ince ayrıntının düşünüldüğünü aktaran Başkan Çakır, “MASKİ, 2071 hedefi çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Büyükşehir olmamızla birlikte uzun vadeli planlamalar yaptık. Malatya’nın her karış toprağına hizmet götüreceğiz. Genel Müdürlüğümüzün yeni hizmet binasıyla bu hizmetleri tek merkezden yöneterek Malatyamıza hayırlı hizmetler yapacaktır. MASKİ’nin yeni hizmet binasında incelemeler yaptık. Özel İdare döneminde başlatılan bir projeydi. MASKİ’nin mutlaka bir yere ihtiyacı vardı. Şehrimize çok uzun yıllar hizmet edebilecek, her fonksiyonu düşünülmüş güzel bir idari bina olmuş. 2 yıldır devam eden çalışmalarda sona gelinmiş durumda.

Bir ay içinde  faaliyete geçecek olan yeni hizmet binasının büyük bir kompleks olduğunu belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır: “Hangarlarla birlikte 34 bin metrekare kapalı alan 26 bin metrekare açık alanıyla toplamda 61 bin metrekare alanda vatandaşlarımıza hizmet verecek olan MASKİ Genel Müdürlüğünün yeni binası 170 bağımsız bölümden oluşmakta. İhtiyaca göre planlandı. Bir konferans salonu, bir eğitim salonu, üç toplantı salonu ve bir eğitim laboratuvarı, kapalı ve açık otoparkıyla birlikte devasa bir yapı olmuş. Her türlü ayrıntı düşünülmüş. Taşınabilecek duruma geldi. Yaklaşık 40 milyon TL’ye mal olan yeni hizmet binamız Malatya’mıza uzun yıllar hizmet edecek. MASKİ’nin yönetimi kontrollü aynı zamanda burada oluşturulacak SCADA merkeziyle  sahadaki suyun yönetimi buradan gerçekleşmiş olacak. Genel Müdürümüz başta olmak üzere emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yeni hizmet binasında  çalışan işçilere tatlı ikramında bulundu.

GÖRSEL: MASKİ'nin yeni binasının maket görüntüsü ve Çakır'ın bina içindeki incelemeleri..

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • baba44 (7 yıl önce)
    herşeyi yeşilyurt tarafına yapıyorsunuz. birazda battalgazi tarafını düşünün. Battalgazi üvey evlat mı? fahri kayahana onca para harcandı bu tarafta herhangibir düzenleme harcama yok...
    0
    0
    Yanıtla