SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1 Ayda 4 Milyon TL Trafik Cezası

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri tarafından Nisan ayında yapılan denetimlerde 46 bin 293  araç sürücüsü kontrol edildi. Denetimlerde, 4 bin 275 araç sürücüsü ve 11 bin 271 araca çeşitli kural ihlallerinden dolayı 4 milyon 20 bin 593 TL ceza kesildi.

168 araç sürücüsünün ehliyetine el konulurken, 660 araç trafikten men edildi. 3 araç abartı egzoz nedeniyle trafikten men edilirken, yine 18 araca abartı egzoz nedeniyle cezai işlem uygulandı. 109 motosiklet sürücüsüne kasksız motor kullanmaktan cezai işlem uygulandı.

Belediyeden izin veya ruhsat almaksızın, yetki belgesiz yolcu taşımacılığı yapan 62 araç sürücüsüne de ceza kesildiği öğrenildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Kaya (5 yıl önce)
    Muhalefet olmayın be herşeye kimse kimseye boşvere ceza kesmez 24 haziranda beğenmediniz bu hükümet yine sizin gibileri susturacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Polis mobesa yetmiyor gibi bir de fahri trafik polisi çıkmış çatır çatır ceza kesiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (5 yıl önce)
    Kurallara uymayın millet ölsün sonrada devlet önlem alıp caydırıcılık yapıyo diye de partiye seçime bağlayın olduu başkaa..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanin yerlisi (5 yıl önce)
    Bunun adı haraç kesmektir arkadaş.alkollü araç kullanmak yasaksa alkol satmayacan sattığın alkole her zaman zam yapmayacan
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanin yerlisi sana kimse alkol al araç kullan demiyor..devlet her zaman isini yapmak zorundadir...kural ihlali varsa ceza kesilir. Bu dünyanin her yerinde aynidir...alkolle sigaraya yapilan zamlar az bile...almanyada 2 paket sigara 7 euro benim koçum...bilmeden anlamadan göbekten konusmayin
    0
    0
    Yanıtla
  • mişmişhaber (5 yıl önce)
    Seçim Parası nerden çıkacak belli oldu yeni vergiler yeni zamlar kapıda..
    0
    0
    Yanıtla
  • GÖKMEN (5 yıl önce)
    SEN KALK Bİ ARABA ALIRKEN ÖTV KDV VS ŞEYLERLE BİR ARABADA DEVLETE AL SONRA GİT BENZİNLİĞE Bİ DEPO BENZİN ALIRKEN Bİ DEPODA DEVLETE AL VERGİNİ ÖDE SİGORTANI YAPTIR ÜSTÜNE ÜSTÜK EFTEN PÜFTEN SEBEPLERDEN SADECE MALATYADA 4 MİLYON CEZA ÖDE YETMEZMİ GERÇEKTEN İNSANLARA YAPILAN BU KADAR BASKI???
    0
    0
    Yanıtla