SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"1. Etabı Bitirdik.."

0
Güncellendi - 2016-08-15 18:29:07
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçeleri’nde kanalizasyon hattı alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Yapılan Çalışmaları yerinde inceleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, çalışmaların yoğunlaştırıldığını kaydederek, sağlam alt yapı oluşturma adına işlerin titizlikle yürütüldüğünü kaydetti. Battalgazi ve Yeşilyurt İlçeleri’ne bağlı 20 mahallede 17 bin 500 metre kanalizasyon hattı döşemenin yanı sıra 265 adet parsel bacası yerleştirme çalışmasının yapılacağını kaydeden Dr. Özgür Özdemir, “Yaklaşık maliyeti 3 milyon TL olan kanalizasyon hattı döşeme ve yenileme çalışmasının 9 bin 900 metrelik kısmını tamamladık. Battalgazi İlçesi’ne bağlı Fırıncılar, Karabağlar, Kemerköprü, Karahan, Hanımınçiftliği, Alişar, Alacakapı, Yıldıztepe, Göztepe, Hasan Varol, Orduzu ve Hidayet Mahalleri ile Yeşilyurt İlçesi’ne bağlı, Tecde, Konak, Görgü, Yakınca, Dilek ve Topsöğüt Mahalleri’nde 2. Etap Kanalizasyon hattı döşeme, yenileme ve deplase çalışmaları kapsamında 17 bin 500 metre hat döşeme ve 265 adet parsel bacası yerleştirme çalışması gerçekleştireceğiz” dedi.

1.etap kanalizasyon çalışmalarının 2016 yılının ilk aylarında tamamlandığını ifade eden MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Hatunsuyu, Kaynarca ve Dilek Mahallesi’ne 28 bin 376 metre kanalizasyon hattı döşendiğini sözlerine ekleyerek, “Özellikle aciliyet arz eden ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’ın çizmiş olduğu ‘Daha Yaşanabilir Bir Malatya’ vizyonunu göz önüne alarak çalışmalarımızı yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. 2016 yılının ilk aylarında yaklaşık maliyeti 2 milyon 388 bin TL olan Hatunsuyu, Kaynarca ve Dilek Mahallesi’ne 28 bin 376 metre kanalizasyon hattı döşedik. Şehrimiz için sorunsuz bir kanalizasyon alt yapı oluşturma adına çalışmalarımız devam edecek. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • adil (7 yıl önce)
    teşekkür ederiz müdürüm çok çalışkan bir kişisin gercekten şu mahallemizin selçuklu mahallemizin yarım kalmış yağmur dranajını bir an önce bitirmenizi temeni ediyoruz yani sizlere sevyeli bir şekilde arz ediyoruz lütfen ahmet ertürk sok caminin hemen altı çevre yolunda gelen su bu sokaktan mahalleye basıyor en önemli yer bu sokaktı unutulmuş olabilir bizlerde sizlere seviyeli bir şekilde arz ve rica ediyoruz saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla