SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Etap Kamp 15 Gün Sürecek

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:37:55
1. Etap Kamp 15 Gün Sürecek
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1.Ligin yeni takımı Yeni Malatyaspor’da yeni sezon hazırlıkları Cuma günü başlıyor. Bolu Gerede’de birinci etap kamp çalışmalarına başlayacak olan sarı kırmızılıların  mevcut oyuncular ile kampa başlaması bekleniyor.

Hava yoluyla Bolu’ya geçen sarı kırmızılılar 15 gün sürecek birinci etap kamp çalışmalarına başlayacak. Gerede’de kampa girecek olan sarı kırmızılılarda mevcut oyuncular ile kampın başlayacağı öğrenildi. Teknik direktör Yücel İldiz ise İstanbul’dan direk Bolu’ya geçecek. İrfan Başaran, Vedat Budak, Vedat Kapurtu, Ramazan Kahya, Serkan Çalık, Hüseyin Kar, Aydın Çetin, Emre Toraman, Aydın Çetin, Ali Sakal, Abdulsamed Damlu, Azad Filiz ve 5 alt yapı futbolcunun katılacağı birinci etap kamp çalışmalarına yeni transfer Sunday Mba’nın da birkaç gün sonra katılacağı öğrenildi. 4 yabancı futbolcunun da ülkelerinde kamp olduğu öğrenilirken, anlaşmaya varılan oyuncular ise biran önce kampa katılacak. Birinci etap kamp çalışması Bolu Gerede’de kondisyon ve güç artırma olarak geçecek.

Yeni Malatyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten, "Konu hakkında bilgi aldığımız Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten, “Kamp çalışmamız yarın başlıyor. Bolu Gerede’de Ramazan Bayramına kadar sürecek olan birinci etap Kamp çalışmamız başlayacak. Bayram izninin ardından zaman kaybetmeden ikinci etap kamp çalışması başlayacak. O kamp çalışmasını da Bolu Gerede’de düşünüyoruz. İç transfer anlaştığımız oyuncular ile alt yapıdan katılan oyuncular ile kamp başlayacak. İç transferde birkaç oyuncu ile henüz anlaşılamadı. Onlarda birkaç gün içinde anlaşmaya varır, kampa dahil ederiz. Takıma yeni katılacak transferlerimizde, zaman kaybetmeden kampa katılacaklar. Birinci etap takımımız için hayırlısı olur” dedi.

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız