SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Etap Kamp Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Kocaeli Kartepe'de sürdürdüğü birinci etap kamp çalışmalarını tamamlarken, teknik heyet tarafından futbolculara 3 gün izin verildi. Sarı-kırmızılı takım, 24 Temmuz Salı günü Nevşehir Dedeman Otel'de toplanarak, ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak. Bu arada, Tahkim Kurulu'nun Celil ve Malatyaspor anlaşmazlığı konusundaki kararını daha sonra vereceği bildirildi.

Bu arada transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-kırmızılı takımın Kayseri Erciyesspor'dan Ömer Közen ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı, Ankaragücü'nden Devran ile ise anlaşma sağlanamadığı öğrenildi.

Malatyaspor, bugüne kadar iç transferde 4 futbolcuyla sözleşme yenilemiş, dış transferde ise 8 futbolcuyu renklerine bağlamıştı.

Öte yandan, Malatyaspor'un "sorun" yaşadığı futbolcusu Celil'le olan ve Tahkim Kurulu'na taşınan anlaşmazlıkla ilgili duruşmanın, 19 Temmuz günü yapıldığı, Malatyaspor ve Celil'in avukatlarının iddialarına ilişkin delilleri sundukları, kararın önümüzdeki hafta veya en geç 15 gün içerisinde belli olacağı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız