SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Etap Kampı Başlıyor..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, 2006- 2007 futbol sezonu 1. etap kampını 6 Temmuz Perşembe günü Malatya'da başlatıyor. Bu arada, yönetim transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

ORDUZU'DA TOPLANACAKLAR..
Malatyaspor'un 1. etap kampı için Perşembe günü saat 11.00'de Orduzu Pınarbaşı Malatyaspor Nurettin Soykan Tesisleri'nde toplanacağı bildirildi.

Malatya'ya davet edilen kadrodaki futbolcular ile yeni transfer edilen bazı futbolcuların da Malatya'ya gelmeye başladıkları, Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın da Perşembe sabah uçağıyla Malatya'ya geleceği bildirildi.

Takımın programı ile ilgili bilgi veren Malatyaspor Basın Sözcüsü Fahrettin Eserdi, Malatya’da 15 günlük kamp dönemi geçirileceğini söyledi.

Eserdi, Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın göreve geldikten sonra tesisleri gezdiğini, ilk kamp dönemini Malatya’da yapmayı uygun bulduğunu anlatarak “İimizde 15 günlük bir kamp dönemi geçireceğiz. Ancak Kaysı Festivali nedeniyle sorun yaşanırsa, bu süre değişebilir” şeklinde konuştu.

Kayısı Şenliği ve fuar dolayısıyla, Orduzu'da özellikle geceleri Malatyaspor için bir sorun görülmesi halinde, geçici bir süre bir otelde kamp yapılabileceği de ifade ediliyor.

TRANSFER..
Öte yandan, 2. Lig A kategorisindeki hedefi şampiyon olarak tekrar Süper Lige yükselmek olan Malatyaspor'da transfer çalışmalarının da sürdüğü bildirildi. Bu arada, Teknik Direktör Karaman'ın, Sertan Eser'le çalışmayı düşünmediği, bu futbolcunun kadroda olmayacağı öğrenildi.

Sarı-kırmızılı ekibin; sözleşmesi sona eren defans oyuncusu Serkan Bensol'la 1 yıllığına yeniden anlaştığı, ayrıca daha önce de Malatyaspor'da forma giymiş olan, en son da Sivasspor kadrosunda yeralan Atilla Birlik'le de anlaşma sağladığı kaydedildi.

Hikmet Tanrıverdi başkanlığındaki eski yönetimin ön anlaşma yaptığı İstanbulspor'lu Serdar Samatyalı ile Haşim Karadağ yönetiminin anlaşma sağladığı, bu futbolcunun dışında Samsunspor'lu Celil ve Mehmet Polat'la da görüşmelerin devam ettiği belirtildi. Kayseri Erciyes'ten Burhan'la da görüşüldüğü öğrenildi.

Malatyaspor daha önce de, dış transferde Konyaspor'dan Eray, Diyarbakırspor'dan Recep ve Mersin İdmanyurdu'ndan Ulaş'la anlaşmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız