SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Etap Kampı Cumartesi Son

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un da yeraldığı 2. Lig A Kategorisi fikstürü 14 Temmuz Cuma günü Ankara'da çekilecek. Bu arada Malatyaspor, hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.

FİKSTÜR ÇEKİMİ CUMA GÜNÜ..
2. Lig A kategorisinin yanı sıra, B kategorisi fikstür çekimi 14 Temmuz Cuma günü yapılacak.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Lig A ve Lig B 2006-2007 sezonu fikstür çekimi 14 Temmuz Cuma günü Ankara’da yapılacak. TSYD Ankara Şubesi Lokali’nde düzenlenecek Lig A kura çekimi saat 11:00’de Lig B kura çekimi saat 14:00’te başlayacak." denildi.

MALATYASPOR ÇALIŞIYOR..
Öte yandan, Malatyaspor 1. etap hazırlık çalışmalarını Orduzu Pınarbaşı'ndaki Malatyaspor Nurettin Soykan Tesisleri'nde sürdürüyor.

Dayanıklılık durumlarının belirlenmesi amacıyla, özel bir sağlık kuruluşu elemanlarınca "Laktak" testi yapılan futbolcuların, Perşembe günü de Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde, kondüsyon artırıcı çalışmalar yaptıkları belirtiliyor.

1. etap çalışmalarının 15 Temmuz Cumartesi günü tamamlanacağı, futbolculara 2 gün izin verileceği, 17 Temmuz'da Malatya'da tekrar toplanacak olan kafilenin, uçakla Ankara aktarmalı olarak Antalya'ya, oradan da karayoluyla 2. etap kampı için Isparta'ya geçeceği bildirildi. 2. etap kampı da, 31 Temmuz'a kadar devam edecek.

Malatyaspor'un, kamp sırasında Antalyaspor, Eskişehirspor ve İstanbul Büyükşehir Belediye'nin katılımıyla 4'lü bir turnuvaya katılacağı da öğrenildi.

Öte yandan, Malatyaspor'a devre arasında Gençlerbirliği'nden alınan ve 1.5 sözleşme yapılan, ancak yeni teknik kadronun kararıyla serbest bırakılan Sertan Eser'in de, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile anlaştığı haber alındı.

FOTOĞRAF: Malatyasporlu futbolculara Laktak testi yapılırken..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız