SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1 Haftada 40 Polisin Yeri Değişti

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:42:12
1 Haftada 40 Polisin Yeri Değişti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü’ne Nuri Uluayak’ın atanması ile birlikte Malatya Emniyetindeki görevden alma ve görev yeri değişiklikleri sürürken, son 1 haftada 40 personelin görev yeri değiştirildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü’nde son olarak çeşitli şubelerde görev yapmakta olan 2 emniyet amiri, 2 başkomiser, 1 komiser yardımcısı ile 15 polis memurunun görev yeri değiştirilerek ilçe ve şube müdürlüklerine atandılar.  Malatya Emniyeti’nde bundan önce ise Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi'nde 1 emniyet müdürü, 1 komiser ve 7 polis memuru, TEM Şubesi'nde 7 polis memuru ve İstihbarat Şubesi'nden 3 polis memuru mevcut görevlerinden alınarak başka şubelerde görevlendirilmişti.

Malatya Emniyetinde 17 Ocak’ta ise  TEM ve KOM Şubeleri ile birlikte 9 şube müdürünün görev yeri değiştirilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız