SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'1 Kasım Milat Olacak'

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:33:43
'1 Kasım Milat Olacak'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, vatandaşların Türkiye’de oynanan oyunun farkında olduğunu ifade ederek, “1 Kasım seçimleri terörün son bulması için bir milat olacak” dedi.

12 Eylül Cumartesi günü Ankara’da gerçekleşen AKP 5. Büyük Olağan Kongresini değerlendiren AKP Malatya Milletvekili Şahin, “Kongremize yoğun bir katılım oldu. Kongremizde MYK da aşağı yukarı yüzde 75 civarında, MKYK da ise yüzde 62 civarında bir değişiklik oldu. Siyasi partilerde yer yer böyle değişiklikler olabilir. Ben partimizin üst kurullarında görev alan ve katkı sunan arkadaşlarıma teşekkür ederim, bundan sonraki süreç içerisinde bu arkadaşlarımızın tecrübelerinden elbette ki farklı alanlarda istifade edilecektir” dedi.

“SEÇİM ÇALIŞMALARI ŞÖLEN HAVASINDA GEÇMEMELİ”

Şehitlere saygı için kongrenin şölen havasında geçmemesine dikkat ettiklerini vurgulayan Şahin, “Kongremizi bir şölen havasına dönüştürmenin ne kadar etik dışı olacağını düşünerek yetkili kurullarımızla almış olduğumuz karar neticesinde mütevazı bir kongre yaptık. 40 binden fazla insanımızın katılmasına rağmen en ufak bir taşkınlık olmadı ve şehitlerimizin kemiklerini sızlatacak bir olay yaşanmadı. Seçim çalışmalarında da umarım diğer partiler aynı hassasiyeti gösterirler. Şehitlerimizin kanları henüz kurumadan yapılacak olan bu seçim sürecinde kaybettiğimiz canların yakınlarına saygısızlık yapmamalıyız, bu konuda daha dikkatli olmalıyız” ifadelerini kullandı.

“KALICI BİR ÇÖZÜM OLUŞANA KADAR OPERASYONLAR DEVAM EDECEK”

Son günlerde tırmanan terör olayları ile ilgili de konuşan Şahin, “Lanetli olan bu terör örgütünün bu gün yeniden o bölgedeki halka zulüm yaptığı bir dönemden geçiyoruz. Bu güne kadar vermiş olduğumuz mücadelenin çok daha ötesinde devletimiz ve siyasi otoritenin başlatmış olduğu bu operasyonlar en kalıcı bir çözümün oluşacağı döneme kadar devam edecek” diye konuştu.

“İNLERİNE KADAR GİRDİK”

PKK’ya yönelik mücadelede inlerine kadar girildiğini dile getiren Şahin, “Rabbim bu ülkede bir daha evlatlarını kaybeden ailelere bizi şahitlik ettirmesin. Şu anda inlerine kadar girdik onlara yurt içinde ve yurt dışında lojistik destek veren bütün odakları yok edinceye kadar bu operasyonların süreceğini yetkili ağızlardan duyuyoruz, ben nihai bir çözümün artık sonuna doğru yaklaştığımızı görüyorum” dedi.

“SEÇİMLERDE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTTIRILACAK”

1 Kasım seçimlerinde Güneydoğu ve Doğu Anadolu’da güvenlik önlemlerinin arttırılacağını söyleyen Şahin, “1 Kasım seçimlerinde insanlarımızın iradelerini özgür bir şekilde sandığa yansıtacakları ortamın olacağını ben ümit ediyorum. Özellikle bu seçimlerde orada ki vatandaşlarımız daha özgür bir iradeyle ve güven ortamı içerisinde oylarını kullanacaklar” ifadelerini kullandı.

“1 KASIM SEÇİMLERİ TERÖRÜN SON BULMASI İÇİN MİLAT OLACAK”

1 Kasım seçimlerinin terörün son bulması için bir milat olacağını belirten Şahin, “Bu ülkede koalisyonlu dönemleri de yaşadık, tek başına iktidarın olduğu dönemleri de yaşadık. Biz bir koalisyonun olmaması düşüncesinde değiliz milletimiz ne derse o olur ama ben eminim ki 1 Kasım seçimlerinde emaneten de olsa oylarını başka partilere veren insanlarımız şu anda Türkiye’de oynanan büyük oyunun farkındalar. Yeniden istikrar ve terörün son bulması için vatandaşlarımız AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesi gerektiğini çok net bir şekilde ifade ediyorlar. Ben 1 Kasım seçimlerinin terörün son bulması için bir milat olacağını ümit ediyorum” diye konuştu.

“SİYASETLE VAR OLMADIK, SİYASETLE YOK OLMAYACAĞIZ”

Milletvekili aday listeleriyle alakalı da konuşan Şahin, “Listelerle alakalı insanlarımızın bir takım spekülasyonlara alet edildiğini görüyoruz. Genel merkezimiz bir takım yetkili organları vasıtasıyla gerekli olan çalışmaları yapıyor. Arkadaşlarımız adına konuşmak yanlış olur ama eğer listede olursak sevinmeyelim, olmazsak da üzülmeyelim. Sonuca saygı duyacağız çünkü biz siyasetle var olmadığımız gibi siyasetle de yok olmayacağız. Hakkın hakimiyeti için, zulmün son bulması için gecemizi gündüzümüze katıp çalışmalıyız. Kim listeye girmiş, kim girmemiş bizim için önemli değil, bizim için önemli olan ilimizin ve ülkemizin kazanmasıdır” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız