SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"1 Kasım Tarihi Fırsat"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:46:26
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatında seçim strateji toplantısı yapıldı. 

Kongre ve Kültür Merkezinin ev sahipliği yaptığı toplantıya Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Milletvekili adayları Öznur Çalık, Taha Özhan, Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar, Bülent Tüfenkci, Ufuk Önalan, AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP İlçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı AKP’nin 2002 yılından bu yana Türkiye’yi iyi yerlere taşıdığını dile getirdi. Kahtalı, “Ben MHP’ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum, eğer Devlet Bahçeli bu ülkenin önünde engel olacaksa siz onunla beraber olmayın. Gelin birlikte bu ülkeyi daha iyi yerlere büyük hedeflere taşıyalım. Ben bu ülkede kesinlikle kavmiyetler arasında bir sorun olduğuna inanmıyorum. Ne Kürt’ün ne Türk’ün ne Laz’ın birbiriyle derdi yoktur. Bizim tek problemimiz terör örgütleridir. Bu teröründe nereden gelirse gelsin, adı ister PKK olur, ister IŞİD olur, ister paralel olur, her zaman karşısında olacağız inşallah” diye konuştu.

Kahtalı’nın ardından kürsüye çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’da ülkenin zor bir süreçten geçtiğini kaydetti. Çakır, “Coğrafyamız şu anda kan gölü, bu bölgede ayakta dimdik duran tek ülke biziz. Bu ülkeyi de ayağa kaldıran AK Parti oldu. Şimdi önümüzde bir seçim var bizler biraz daha bilinçli, biraz daha sorumluluk alarak bu gerçeği dalga dalga bütün tabana hissettirmemiz lazım” dedi. 

AKP Malatya 6. sıra milletvekili Adayı Ufuk Önalan ise “Bütün dünya mazlumlarının sesi olan Türkiye’nin sesinin daha gür çıkması için, Gazze’de Ağlayan çocukların yanında olmamız için 1 Kasım bir çıkış kapısıdır, bundan başka alternatifimiz kalmadı” ifadelerini kullandı.

7 Haziran’da Türkiye’nin bir boşluğa düştüğünü belirten Bülent Tüfenkci de, “7 Haziran’dan sonra Türkiye’nin neler kaybettiğini ve nelerden geri kaldığını hep beraber gördük ve yaşadık. 1 Kasım bizim için tarihi bir fırsat. 1 Kasım Türkiye’nin tekrardan dirilişi için çok önemli” dedi.

Bülent Tüfenkci’nin ardından kürsüye çıkan Nurettin Yaşar “Bizim bir hikayemiz vardı ve hikayemiz devam ediyor. Bu hikaye ağır, kararlı derinden ve sessizce ilerleyen bir ana damar hikayesidir. Biz bu hikayenin karıncalarıyız. Recep Tayyip Erdoğan’da bu hikayenin bir etabının en önemli aktörüdür. İnşallah hikayemiz 1 Kasım’dan sonrada devam edecek ve istikrar kaldığı yerden sürecek” diye konuştu. 

Mustafa Şahin ise “Biz burada AK Partinin 13 yıldır yaptıklarını anlatmakla bitiremeyiz. AK Parti bu güne kadar Türk siyasi hayatından geçmiş partilerden farklı bir özelliğe sahip. AK Parti bir siyasi parti hareketi değil, bir gönüllüler hareketidir ve sizler var olduğunuz sürece bu bayrak hiç bir zaman inmeyecek. 1 Kasım seçimleri hepimiz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 

7 Haziran’dan sonra AKP’nin tek başına iktidar olamadığını söyleyen Taha Özhan’da “Milletimiz yönetme sorumluluğunu bize verdi. Çünkü seçimde yüzde 41 almış ve en yakın partiye yüzde 16 fark atmış bir parti yönetme sorumluluğunu kimseyle paylaşmaya mecbur değil. 7 Haziran’dan sonra bir koalisyon kuramadık ve tekrar size geldik inşallah 1 Kasım’da tekrar iktidar oluruz” dedi. 

Kürsüye en son çıkan Öznur Çalık ise AKP’nin ülkeye çok büyük hizmetler yaptığını ifade etti. Çalık, “Artık yaptığımız hizmetleri değil, neler yapacağımızı sizlere anlatacağız. Biz 1 Kasım’a haydi bismillah diyerek çıktık. Malatya Kasımları sever, Kasımlar da Malatya’yı. Malatya AK Pati’yi sever AK Parti de Malatya’yı ve yine 1 Kasım günü yaklaşıyor. Allah nasip ederse 3 Kasım 2002’ de yazılan tarihi yeniden yazacağız” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız