SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"1 Kasım Tarihi Fırsat"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:39:55
A- A+ PAYLAŞ

AKP milletvekilleri ve yöneticiler, 1 Kasım'da yapılacak olan seçim kapsamında Doğanşehir ve Akçadağ ilçelerini ziyaret etti. 

AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar ve Bülent Tüfenkci, AKP Malatya 6. sıra milletvekili adayı Ufuk Önalan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Doğanşehir ilçesini ziyaret etti. Partililerle bayramlaşan heyet, daha sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İl Başkanı Hakan Kahtalı, 1 Kasım seçimlerinde AKP iktidarıyla birlikte ülkenin yeniden şahlanacağını ifade ederek, "7 Haziran'dan sonra yaşanan süreci hep birlikte yaşadık, yaşamaya da devam ediyoruz. Belirsizlik ortamı, ardından kaos, ekonomik sıkıntılar ve hemen ardından terörün hortlaması ülkemizin içine düşmüş olduğu sıkıntılı durumu meydana getirdi. 7 Haziran'da milletimizin yarım bıraktığı bir iş vardı. Biz tekrar milletimize giderek, amaçlarımızı anlatıp eksik olan kısmı da tamamlayarak, Allah'ın izniyle yeniden AK Parti iktidarlarıyla birlikte bu ülke yine şahlanmaya devam edecek" dedi.

Milletvekili Bülent Tüfenkci ise istikrarlı bir hükümet ve tabloya ihtiyacın olduğuna dikkat çekti. Tüfenkci, gecelerini gündüzlerine katarak çalışmaları gerektiğini belirterek, “Türkiye'de 7 Haziran'dan sonra ortaya çıkan tabloyu hep berabere yaşadık. Muhalefet, iktidar olmamak için elinden gelen her türlü çabayı gösterdi. Eğer 1 Kasım yapılacak olan seçimdeki tarihi fırsatı kaçırırsak, yine aynı tablo ortaya çıkacak. Bu tablodan ne kadar sağlıklı bir hükümet kurulacağını da sizlerin takdirine bırakıyoruz” diye konuştu.

AKP heyeti daha sonra Akçadağ ilçesine geçerek, partililer, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Akçadağ ilçesinde konuşan Milletvekili Mustafa Şahin, AKP'nin bugüne kadar güzel işlere imza attığını ifade ederek, “Ne yaptığımızı anlatmamıza gerek yok, vatandaşımız zaten bunu birebir yaşıyor. Biz, 6'da 6 diyoruz. Allah'ın izniyle, sizlerin de destekleriyle 1 Kasım seçimlerinde bu tabloyu bizlere yaşatacaksınız" ifadelerine yer verdi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, 1 Kasım'da yapılacak olan seçimin önemine değinerek, "Akçadağ'da her zaman siyaset heyecanlı ve hızlı olur. Akçadağ'ın ülkemizin geleceğini ve sorunlarını bildiği için, sorumluluğu hissederek sandığa gitmedik hiçbir oyu bırakmamamız lazım" sözlerini kaydetti.

Milletvekili Öznur Çalık, ziyaret esnasında vatandaşlarla uzun süre sohbet etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız