SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"1 Kasım Yol Ayrımı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:41:27
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 1 Kasım’da yapılacak olan seçim kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Geçen haftadan itibaren bayramlaşma ziyaretleri gerçekleştiren MHP Malatya milletvekili adayları, il merkezinde seçim kapsamında çalışmalara Atatürk Caddesi ve Fuzuli Caddesi'ndeki esnafları gezerek başladı. MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, Ülkü Ocakları Başkanı Muzaffer Karaca'nın da katıldığı esnaf ziyaretlerinde milletvekili adayları Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Hakan Yılmaz, Güzin Koçak, Hakan Kalkan ve Serdar Yıldız esnafların sorunlarını dinlediler. MHP'li adaylar, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, vatandaşların bu bilinçle sandığa giderek oy kullanmaları gerektiğini ifade ettiler.

MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Fikret Şinasi Kazancıoğlu, seçimlerin ülkenin geleceği açısından bir yol ayrımının karar günü olduğuna dikkat çekerek, şöyle konuştu:

“Bunu bir seçim ziyareti gibi görmüyoruz, çünkü biz her zaman sahadayız, her zaman halkımız ile yurttaşlarımızla beraberiz. Bu yapılacak olan sadece milletvekili seçimi değil, bir ülkenin geleceğinin yol ayrımı. Biz sevinmek için değil sevindirmek için yola çıktık. İnanın, ülkede Atatürk’ün Nutku'nda dediği gibi yöneticiler gaflet ve delalet içinde, biz onları uyandıracağız, uyumalarına müsaade etmeyeceğiz. Ben ve arkadaşlarım uyursak çok af edersiniz bostanlarına dana girer, ama devlet uyursa bu topraklara düşman girer. Malatyalı hemşerilerimizin işyerlerine, evlerine televizyonlarına her gün misafir olacağız bunları anlatacağız, anlaşacağız."

Milletvekili Adayı Hakan Yılmaz ise, 7 Haziran seçimleri öncesindeki sorunların aynı şekilde devam ettiğini belirterek, "Esnafımızın sıkıntısı 7 Haziran seçimleri öncesinde merkez hükumeti harekete geçirmek için sürekli medyada söylediğimiz şekliyle devam ediyor, çiftçilerimizin sıkıntıları devam ediyor. Halkımıza sesleniyorum, ay yıldızlı bayrağımız yerlerde, yerlere düşmüş durumda. Bayrağımızı MHP ve kadroları yerden kaldıracaktır, 1 Kasım seçimlerin de Malatya halkından destek bekliyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız