SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Ligde Yola Devam Edecekler

0
Güncellendi - 2019-07-30 02:14:27
1. Ligde Yola Devam Edecekler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Satranç Takımı, Konya’da gerçekleştirilen Birinci Lig müsabakaları sonunda aldığı sonuçlarla ligde yoluna devam etme hakkını kazandı.

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından organize edilen Satranç Birinci Ligi tamamlandı. 22-28 Temmuz’da Konya’da oynanan müsabakalarda Yeşilyurt Belediyespor ile birlikte Bayegan Pendik, Gökyay Vakfı, Manisa Turkuaz, Burhaniye, Ankara Demirspor, Bulancak İhsaniye Gençlik ve Spor, Pamukkale Üniversitesi, Genç Akademisyenler Eğitim Kültür ve Araştırma, Olbia, Varyant Gençlik Satranç ve Spor, Burdurspor, Boğaziçi Üniversitesi, Yalova Belediyespor, Karşıyaka Satranç İhtisas, Dr. Metin Sürmeli Satranç, Karaman Sağlık Spor, Aydın Satranç Eğitim Merkezi, Salihli Sardes satranç, İstanbul Teknik Üniversitesi, Ankara DSİ ve Kahramanmaraş Satranç spor kulüpleri mücadele etti.

22 takım ve 332 sporcunun yarıştığı Türkiye Satranç Birinci Ligi'nde ilk üç sırayı elde ederek 2020 Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi'ne yükselen takımlar 1. Bayegan Pendik Satranç Spor Kulübü Derneği, 2. Gökyay Vakfı Spor Kulübü Derneği, 3. Burhaniye Satranç Spor Kulübü oldu.

Birinci Lig’de mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, geçen yıl, süper lige çıkan takımlarla eş puanda TSF 1. Ligini 4. sırada tamamlamış, süper ligi kıl payı kaçırmıştı. Turuncu yeşilliler, bu yıl ise birinci ligdeki yerini korumak için mücadele etti. Malatya temsilcisi, aldığı sonuçlarla birinci ligdeki yerini korudu ve gelecek sezonda da ligde mücadele etme hakkını kazandı. Malatya Yeşilyurt Belediyespor Satranç Takımı’nda takım kaptanı Yusuf Kürüz, Gökhan Kaya, Ali Özdemir, Doğan Mehmet Koç, Dila Baloğlu, Nima Javanbakht ve Ahmad Asgarizadeh yer aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız