SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"1.Lige Çıkacağımıza İnanıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:30:10
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Futbol Şube Sorumlusu Orhan Barman, Malatya’nın play-off’lara alışkın bir şehir olduğunu anımsatarak, PTT 1. Lig'e çıkacaklarına inandıklarını söyledi. 

Barman, sezon başında yönetim olarak play off hedefini koyduklarını ve bu hedefi yakaladıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, “Çamlıdere Şekerspor maçından aldığımız 1 puanla play-off’u garantiledik. Önümüzdeki lig maçlarını kayıpsız geçip, play-off’a moralli gitmek istiyoruz” dedi.

Play off’larda istedikleri sonuçları alıp, PTT 1. Lige çıkacaklarına inandıklarını kaydeden Barman, şunları söyledi:

“Malatya play-off’u bilen bir şehir. Geçmişte Malatyaspor, play off’tan Süper Lige çıktı. Yeni Malatyaspor’da play off’larda Spor Toto 2. Lig'e yükselme başarısını gösterdi. Biz şehir olarak play-off’u seviyoruz. İnşallah önümüzdeki play-off maçları sonunda da PTT 1. Lig'e çıkacağız.”

Barman, play-off’un en tecrübeli ekiplerinden olduklarını da ifade ederek, “Çok tecrübeli bir kadromuz var. Ama en önemlisi turnuva takımı görünümümüz var. Geride kalan 10 haftada aldığımız sonuçlarda bunu en iyi şekilde gösterdi. İnşallah bu seriyi play-off’larda da sürdürüp, hedefimize ulaşacağız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız