SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Ligi Gözlerine Kestirdiler

0
Güncellendi - 2018-04-18 02:16:17
1. Ligi Gözlerine Kestirdiler
A- A+ PAYLAŞ

Masa Tenisi Türkiye 2. Liginde mücadele eden Yeşilyurt Belediyespor Masa Tenisi Takımı, son etapta istediği sonuçları alarak 1.Lige yükselmek istiyor.

Yeşilyurt Belediyespor Masa Tenisi Takımı, 16 takımın yer aldığı Ligde dördüncü sırada yer alıyor. Turuncu yeşilliler, 20-22 Nisan tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan son etap müsabakalarında iyi sonuçlar alarak, Türkiye 1. Ligine yükselmek istiyor.

Son etap maçlarına yoğun şekilde hazırlanan Yeşilyurt Belediyesporlu raketlerin son etapta 6 maçı var. Tüm maçlarını kazanmak isteyen Turuncu Yeşilliler, son virajı en iyi şekilde tamamlayarak, hedefine ulaşmak istiyor.

Masa Tenisi Türkiye 2. Liginde mücadele eden Yeşilyurt Belediyespor Masa Tenisi takımı İstanbul’da yapılan 4. etap müsabakaları sonucunda yaptığı 8 maçın 6’sını kazanarak 4.sıradaki yerini korumuştu. Zorlu geçen müsabakalarda, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Ankara Etimesgut Belediyespor’u, İstanbul Haydarspor’u, İstanbul VMTD Spor’u, İzmir Büyükşehir Belediyespor’u, Giresun Gençlikspor’u, İstanbul Fmv Işıkspor’u yenerken, Kontek İzmir ve Bupiliç Balıkesir takımlarına yenilerek son etap müsabakaları öncesi zirve yarışını bırakmamış oldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız