SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"1. Ligi Hiç Düşünmüyordum"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:45:01
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un yeni teknik direktörü Ziya Doğan, başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

Ligde zor günler geçiren Orduspor yeni teknik direktörü Ziya Doğan ile ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde yoğun yağmur altında Ziya Doğan ve yardımcıları eşliğinde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan oyuncular katılmazken, hafif sakatlığı bulunan Tandia takımdan ayrı düz koşu yaptı. Düz koşu ile başlayan antrenman açma-germe ve dar alanda top kapma çalışması ile devam etti.

DOĞAN: "ZORLUKLARLA MÜCADELE ETMEK BİZİM YAPIMIZDA VAR"

Antrenman öncesi futbolcular ile toplantı gerçekleştiren Ziya Doğan, toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Doğan, Orduspor'un içinde bulunduğu durumu göz önünde bulundurarak anlaşmaya vardığını ve Orduspor'da olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi. 3 yıldır takım çalıştırmadığını ve 1. ligde çalışmayı hiç düşünmediğini belirten Doğan, "Ordu'da olmaktan çok mutluyum. 3 yıldır çalışmayı düşünmüyordum. Açıkçası 1. ligi hiç düşünmüyordum. Fakat sayın başkan ve yönetici arkadaşlarla konuştuk. Burada çok şeyler olabileceğini düşünerek buradayım, zor durumda olan bir takım var, işimiz çok zor biliyorum ama zorluklarla mücadele etmek bizim yapımızda var. Ben bu mücadeleye talip oldum geldim. İnşallah biz bunu başaracağız. İnanmadığım hiçbir şeyi söylemedim ben başarılı olacağımıza inanıyorum. Tabii ki sıkıntılı durumdayız bunları aşmak hepimizin görevi sadece ben değil yöneticiden malzemeciye herkes bunun başarmalı" dedi.

"TARAFTARI MAHCUP ETMEYECEĞİZ"

Taraftarın önemine vurgu yapan başarılı çalıştırıcı, "Stat taraftara kapalı olduğu zaman futboldan zevk alınmıyor. Bu işin en güzel tarafı, taraftarı ve camiayı mutlu etmektir. Futboldaki coşkuyu onlar sağlıyor. Onun için onları yanımızda görmek istiyoruz. İnansınlar onları mahcup etmeyeceğiz. Ben bunun inancındayım" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız