SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Ligin 3'üncü Takımı Trabzon

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:10:19
1. Ligin 3'üncü Takımı Trabzon
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1.Ligine çıkacak son takımı belirleyecek Play-Off final maçında 1461 Trabzonspor ve İnegölspor karşı karşıya geldi. Normal süresi 2-2 eşitlikle tamamlanan maçta 1461 Trabzonspor, zorlu rakibini penaltılar sonunda mağlup ederek PTT 1.Ligine yükselen son takım oldu.

Oba Stadyumunda karşı karşıya gelen iki zorlu ekipten gülen taraf 1461 Trabzonspor oldu. İlk yarısına golsüz eşitlikle girilen maçın ikinci yarısı da 2-2 berabere tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan 1461 Trabzonspor, golcüsü Hamza Gür’ün 49’ncu dakikada kaydettiği golle ikinci yarıya golle başladı. İnegölspor’lu Okan Deniz, bu golle 56’ncı dakikada karşılık verdi. Karşılaşmanın 68’nci dakikasında Hamza Gür, takımın ve kendisinin 2’nci golünü kaydederek durumu 2-1’e getirdi. 79’ncu dakikada İnegölspor’lu Mahmut Şeker durumu 2-2’e getiren golü attı. Karşılaşmanın başka gol olmayınca karşılaşmanın normal süresi 2-2 eşitlikle tamamlandı.

Uzatmalarda gol sesi çıkmayınca maç seri penaltı atışlarına gitti. Seri penaltı atışlarından 1461 Trabzonspor, rakibini seri penaltı atışlarında 6-4 mağlup ederek PTT 1.Ligine yükselen 3’ncü takım olmayı başardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız